Nyt puhkesi julkkisten läskisota: Lasten vanhemmat tulilinjalla!

Aleksi ValavuoriHymy paljasti eilen fitness-hahmo Jutta Gustafsbergin rökittävän lasten vanhempia pienokaisten lihavuudesta. Nyt joukkoon tummaan on astunut myös juontaja Aleksi Valavuori, joka laulaa samaa laulua.

-Olen aivan raivon partaalla kun näen pieniä suloisia lapsia, jotka on syötetty räjähtämispisteeseen. Usein perheen vanhemmat ovat ylipainoisia (koira mukaanlukien), paukuttaa Jutta.

-Menee käpy kitalakeen, kun näen liikalihavien lasten jonottavan McDonaldsissa santsikierrosta, räksyttää Aleksi Seiskan blogissaan..

Aleksi lisää, että hampurilaisilla tuntuu olevan nykyisin suora kytky vanhempien välinpitämättömyyteen ja ajanpuuteeseen.

Nähtäväksi jää, millainen sota syytöksistä vielä keskustelupalstoilla sukeutuu. Kieltämättä kumpainsenkin julkun huolenaiheessa on perää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jutta Gustafsberg, Aleksi Valavuori

Kommentit

Tollasen vastenmielisen kumitissin kannattaakin huudella huonosta esimerkistä yhtään mitään.

”Ja tuolla blogissa oli mainittu että toiset eivät jaksaneet uida 200 metriä. Vaikka bmi:ni oli 32 niin koulun mittauksessa kuinka paljon jaksaa uida opettajani keskeytti uimiseni, koska olin jo ylittänyt asteikon parhaaksi katsotun tuloksen.”

No jee. Vaikka bmi:ni on lähemmäks 40 voin milloin vain lähteä vetämään 10km lenkin ja uida heti päälle 5km. Sitten kun lämmittelyt on tehty voisi lähteä urheilemaan. Vaikka liikun paljon oon silti älytön säkki koska ruoka on niin hemmetin hyvää=)

Koko nuoruuteni olen ollut liika lihava. Tämä ei johtunut siitä, että olisin käynyt mäkeissä tai syönyt epäterveellistä ruokaa. Söin vain enemmän kuin olisi tarvinnut. Äiti vaan laittoi niin hyvää ruokaa :).

Nyt kun armeija edessä, olen kuitenkin tiputtanut painoani 30 kiloa.

Koskaan en kohdannut koulussa kunnollista kiusaamista painoni suhteen. Joku joskus vihoissaan saattoi sanoa läskiksi.

Silloin tilanne kyllä riistäytyy käsistä kun pienokainen alkaa muistuttamaan täysin palloa…

Ja tuolla blogissa oli mainittu että toiset eivät jaksaneet uida 200 metriä. Vaikka bmi:ni oli 32 niin koulun mittauksessa kuinka paljon jaksaa uida opettajani keskeytti uimiseni, koska olin jo ylittänyt asteikon parhaaksi katsotun tuloksen.

Moi aleksi, tervetuloa tänne hymyn sivuille lukemaan kommentteja , kuitenkin olet täällä, kiitos siitä.

Mietin mistä sä olet muualta tuttu kuin pelkokertoimesta? Et oikein mistään. taisit joskus sekoilla jossain missikisoissa tai tv-lähetyksessä, siinä kaikki.

petteri ahomaa kakkonen siis.
Joo, no eipä muuta kuin että hauskaa jatkoa, vai pitäisikö sano ILOista.

Ennen kuin Aleksi arvostelee muita,poistuu kenties itsekin Mäkkärin jonosta.
Se lihava lapsi kun saattaa joskus olla elämänsä ensimmäistakin kertaa hampurilaisjonossa.Sivusta kun on jälleen kerran niin helppo arvostella.

iLhavuus kyllä kertoo liiasta tai väärästä ruuasta ja liian vähästä liikunnasta.Älkää vaan erehtykö haukkumaan lasta,vanhemmat tsyömisitä vastuussa.

Aleksi Valavuori saattaa viihtyä mäkissä, mutta kuvista näkee että ei kuitenkaan turhan usein. ;D

lapsettomathan ne on parhaita neuvojia… ja ilmeisesti blogaaja taitaa itsekkin viihtyä mäkissä..

Roskaruokaravintoloissa pitäisi olla semmoset samanlaiset hälytysnapit kuin pankeissa, jos sisään astuu lihava perhe niin painaa nappia ja lääkärit ottaa yhteystiedot sakon uhalla.

Läskien lasten läskit vanhemmat voisi laittaa juoksemaan sähköyhtiöiden juoksumatoille, joista saataisiin ekologista sähköä meille normaaleille ihmisille.

Oma kommentti