Nyt puhuu Kari Tapion salattu poika!

Kari TapioJani, Jiri ja Joona Jalkanen eivät olleet Kari Tapion eli Kari Tapani Jalkasen ainoat pojat!

Tämä tulee esiin Hymy-lehden tammikuun numeron paljastusjutussa, jossa on haastateltu Turussa asuvaa Karri-nimistä Kari Tapion aviotonta lasta. Nyt kolmekymppinen mies ei koskaan saanut tavata isäänsä kunnolla. Keikoilla hän näki tämän pari kertaa ohimennen.

-Annoin isälleni anteeksi, Karri toteaa Hymyssä. Hän jää kaipaamaan idoliaan syvästi.

Kari Tapio on tunnustanut poikansa, joka syntyi avioliiton aikana. Kari Tapion vaimo Pia on tiennyt lapsen olemassaolosta.

Tammikuun Hymystä voit lukea esimerkiksi sen, oliko Karri isänsä hautajaisissa. Entä miltä tuntuu saada tietää vasta lööpistä, että oma isä ja idoli on kuollut?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Joona Jalkanen, Jiri Jalkanen, Jani Jalkanen, Kari Tapani Jalkanen, Pia VIheriävaara

Kommentit

Luin tässä vasta nyt näitä kirjoituksia ja haluan mielipiteeni sanoa myös vierailija 18/2 että kuka meistä tietää ollaanko toivottuja lapsia.Silti vastuu pitää kumpienkin vanhempien ottaa,vaikka ei olisikaan toivottu.Ja eihän tämä lokan heittämistä ole Kari-Tapiosta vaan totta.Se on iso ongelma useinmiten että meistä tulee niin pirun hyvijä kuoleman jälkeen.Totuuden mukaiset mielipiteet myös kuoleman jälkeen ovat luvallisia.Eikä mielestäni loukkaa ketään.Miksi meistä pitäisi tehdä virheettömiä kuoleman jälkeen.Ikävä kun Kari -Tapio ei ollut mies täsTä sivuhypyn seurauksesta.Kääntää selkänsä omalle lapselle.Lapsi ei ole syyllinen että on syntynyt syrjähypystä ja jäännyt ilman oikean isän rakkautta.Olemme niin erinlaisia että jos mieheni olisi syrjähypyllään tehnyt lapsen ja jatkaisisin kaikesta huolimatta elämää edelleen mieheni kanssa ,niin kyllä vaatisin miestäni vastaamaan tekonsa.En ymmärrä Piaakaan.Ei hän siitä mihkään pääse että Kari-Tapio on tehnyt extra lapsen.Miksi kieltää hänen oikeuksiaan.Kari-Tapio olisi ollut tosi Suomalainen mies kun eläessään reilusti olisi hyväksynyt lapsensa.Ettei kuoleman jälkeen olisi tarvinnut tulla näitä julki.Eikä olisi jättänyt ikäviä asioita perheensä hoidettavaksi.Varsinkin kun oli julkisuuden henkilö. KARRI kaikkea hyvää elämmällesi.

Ei poika ole syyllinen, jos on syntynyt. Mutta miksi K.T. pitää siittämiään poikia eriarvoisessa asemassa. Poika olisi halunnut tutustua isäänsä, mutta tämä suuri pohatta ei. Häpesikö se onneton lastaan. Tosi raukkis. Lurjus.

Olisi s emahtaa juttu, kun Karri alkoisi laulaa ja pysyisi viinasta pois. toivon tätä! Faneja tulisi!

Koettakaa nyt saada oikein kuvallinen haastattelu tästä ”Ihmelapsesta” Kansa odottaa ja myynti on taattu!!

Hänellä oli vain kaksi vaihtoehtoa: Joko/Tai! Jätä kolme ota yksi tai päinvastoin!Kumman itse valitsisit?En enää ihmettele Karin unettomia öitä/morkkiksia!Elämä oli tälle rakastetulle Laulajalle rankka latu!! Levätköön Rauhassa.Pois murheet ja kiire!!

Minusta on ikävää, että ennekuin Kari Tapio saadaan siunattuun maahan lokaa heitetään hänestä. Oliko lapsi Karin toivottu lapsi??

Sanoisin tälle ”vahingossa eksynyt sivulle” sen, että ei ole mikään rikos, jos ja kun kuolleesta ihmisestä puhuu muutakin kuin tyyliin ”hyvähän se koirakin on kuoltuaan”. Vainaja ei ole suojattu siltä, etteikö hänestä saa puhua epämukavaakin totuutta. Ja asetupa tämän lapsen asemaan.
Hän ei saanut olla jonkun isän lapsi isän eläessä eikä näköjään saa nyt olla edes tämän isän lapsi isän kuolemankaan jälkeen. Niinkö? Kari T oli aikuinen ihminen ja hänenkin olisi tullut vastuu kantaa muullakin tavalla kuin vain elatusmaksujen muodossa. Luepa uudellaan, että eihän täällä olla syyllistetty Kari T:tä hänen syrjähypystään vaan tuotu esille sen, kuinka yhden lapsensa jätti syrjään tavalla, mitä vastuuntuntoisena isänä ei pitäisi tehdä. Tästä kait tässä on kysymys. Ja näyttäisi jatkuvan, kun ja jos Kari T:n ja Pia:n pojat eivät pidä edes veljenään tätä Karri Tapiota. Huh huh.

Olen aivan samaa mieltä sinun kanssasi joka kirjoitit 9.1 viestisi tänne . Hei , minkälaisia te ihmiset jotkut olette , kuinka moni teistäkin oikeasti tiesi tai tietää Karin elämän kuinka se oikeasti meni , oli hänen kanssaan niin läheinen ja tekemisissä ?Kysynpä vaan , kun luin muutaman viestin kirjoituksen teiltä ihmiset onko teillä itellä noin yksinkertainen elämä että jaksatte jauhaa omia juttujanne ihmisestä joka on jo poissa , todellakin hävettää. Ettekö te ole koskaan tehnyt virheitä ?Onko teillä joku omainen joskus nukkunut pois niin onko tälläsiä mukava lukea ??Kysyn vaan

Olen aivan samaa mieltä sinun kanssasi joka kirjoitit 9.1 viestisi tänne . Hei , minkälaisia te ihmiset jotkut olette , kuinka moni teistäkin oikeasti tiesi tai tietää Karin elämän kuinka se oikeasti meni , oli hänen kanssaan niin läheinen ja tekemisissä ?Kysynpä vaan , kun luin muutaman viestin kirjoituksen teiltä ihmiset onko teillä itellä noin yksinkertainen elämä että jaksatte jauhaa omia juttujanne ihmisestä joka on jo poissa , todellakin hävettää. Ettekö te ole koskaan tehnyt virheitä ?Onko teillä joku omainen joskus nukkunut pois niin onko tälläsiä mukava lukea ??Kysyn vaan

Antakaa Kari Tapion levätä rauhassa ja perheelle rauha. Jokainen maanpäällä vastaa teoistaan. Katsokaa peiliin tuomitsijat ja loan heittäjät.

Kari Tapio oli lahjakas laulaja ja musiikin ammattilainen. Mutta hän oli ammattilainen myös muilla saroilla. Monet kerrat näin hänet vieraan naisen kanssa Hesassa. Onko se synti jos naitattaa… ja oma vaimo ei ole juuri sillä hetkellä lähellä. Tai mikä lie kun vieraissa juoksi….

Rakkaus lapsiin ei katoa vaikka ei voikaan aina omaansa kasvattaa.

Pia ja pojat voimia teille!

Kukaan ei tässä keskustelussa ole ottanut esille sellaista mahdollisuutta, että vaikka Kari olisikin halunnut poikaansa tavata, niin ei ole voinut. Itse uskon tähän vaihtoehtoon, ehdottomasti – eli, Karillahan oli pieniä lapsia, kun Karri syntyi ja aivan varmasti Piia on uhannut avioerolla, kun Kari asian kertoi. Ja kun Kari halusi pitää ilmiselvästi perheensä, niin Piia asetti ehdoksi sen, ettet sitten ole enää missään yhteydessä Karriin, tai hänen äitiinsä. Tottakai se on näin!! Kari oli sydämellinen ja lämmin ihminen, joka varmasti kaipasi usein poikaansa, muttei voinut, koska silloin se olisi tiennyt avioliiton loppumista.

Kumpikin olisi voinut tehdä lähestymistä, ei syy ole yksin Karin eikä Karrin.
Nyt Karrin kannattaa tehdä levy isänsä muistoksi. Myy varmasti!

Anteeksi edellinen kommenttini. Nyt on suruaika Kari Tapion omaisilla.Sitten kun suru hellittää,pitää mennä elämässä eteenpäin.

Todella on hyvä ajatus tuo, kun Karrilla on hyvä lauluääni kuten isällään ,niin ottaisivat Jalkasen pojat Karrin orkesteriinsa laulamaan,ja nimenomaan Kari Tapion biisejä.Kyllä kansaa riittäisi tanssipaikoilla.cd levyt vietäisiin käsistä,konserttisalit olisivat taatusti täynnä kuulijoita. Laittakaapa töpinäksi ihan oikeasti.

Olen tuntenut Karrin hänen ollessaan lapsi. Karri oli tosi sympaattinen, vaatimaton ja kiltti poika ja nyt kun ajattelee, isänsä näköinen. En tiennyt silloin kuka hänen isänsä on, mutta kiinnitin huomioni hänen musikaalisuuteensa, hän oli ihan yhtä musiikkia koko poika! Juuri musikaalisuuden takia Karri jäi mieleeni, vaikka en ole häntä 20 vuoteen nähnyt. Joskus sitten luin jostain, kenen poika hän on ja ymmärsin, mistä
musikaalisuus on peräisin. Tule esille Karri, rupea laulamaan meille kaikille! Puhuin muutamien ihmisten kanssa jo silloin 20 vuotta sitten, että Karrin kannattaisi lähteä musiikkialalle.

Olipa mukava uutinen Hymylehdessä. Kiitokset Karrille jotta otit asian esille.
Isäsi varmaan rakasti sinua, mutta kiireiden keskellä ei voinut ottaa yhteyttä.
Toivoisin jotta isäsi paras ystävä ottaisi sinut kaveriksi ja ystäväksi sillä onhan häneltä vapautunut paljon energiaa Karin kuoltua. Kun ikävä muuttuu toiminnaksi niin jospa elämä siitä kirkastuu tulevaisuudessa.
Kunigas alkoholi vain ei kuulu kenellekkään jatkuvaksi ristiriitojen aiheuttajaksi. Alkoholi tappaa luovuuden pitemmän päälle ja sairastuttaa ihmisen ihmissuhteet vaikeutuvat.
Kiitos luojalle että Karri olet olemassa, voimia sulle elämässä ja toimissa.
Velesi varmaan tykkäävät sinusta kunhan vain otat yhteyttä olettehan kaikki isästä orpoja. Hyvää uutta vuotta! toivottavasti Kari Tapion muistokonsertissa näämme koko veljeskatraan t. Rallu

ei voi tietää jutun taustoja tai asianhaaroja, joten turha puuttuakkaan ihmeellisellä rienauksella. sen verran sydämmellinen ihminen kari oli että tuskin kuitenkaan pelkkä välinpitämättömyys tai häpeä kyseessä. Antakaa hyvät ihmiset karin levätä rauhassa ja omaisten surra rakastaan ilman rienausta.

No nyt on orkesterille solisti jos Karri osaa vetää hyvällä äänellä >Isänsä kaikki Biisit.Olispa melekonen ja kuulemisen arvoinen juttu,kaikki veljekset musiikkimiehiä.

Ei voida alkaa tuomita ihmistä sen perusteella että on kertonut vihdoin ääneen
julkisesti että on Kari Tapion poika. Tämmöinen asia ei ole mikään helppo taakka kantaa. Tiedän sen koska minun isäni myös kokenut täysin saman kohtalon, paitsi että hänen isä ei ollut julkisuuden henkilö. Se satuttaa. On hienoa että Karri on vihdoin asian sanonut ääneen. Se voi olla välttämätöntäkin jotta hän pystyy jatkaa elämäänsä eteenpäin. Nämä ei todellakaan ole helppoja asioita, eikä ihminen joka ei ole samaa kokenut, tai nähnyt toisen kokevan ei pysty sitä koskaan ymmärtämään. Hatun nosto Karrille! Toivottavasti saamme joskus nähdäkin sinut julkisuudessa. Kari Tapio oli hieno mies, varmasti hän ajatteli sinua, hänhän oli isä.. mutta ajan saatossa voi olla että hän ei uskaltanutkaan sinuun ottaa yhteyttä, ei tiennyt mitä ajattelit. Me kaikki olemme vain ihmisiä. Mutta olen varma että Kari rakasti sinua vaikkei sinua ollut tavannutkaan, varmasti olisi joskus vielä halunnut. Aika vain loppui kesken.

Miksi Karri ei ottanut isäänsä yhteyttä, kovin yksipuolista tämä juttu!

Tiesikö Karrin äiti suhteeseen ryhtyessään että mahdollinen isäehdokas oli naimisissa?

Karri osaa laulaa ja hyvin laulaakin ja aina isänsä lauluja..

Voi lehti lehti! Kiireppä oli kaivasta tästä juttu.

”Jani, Jiri ja Joona Jalkanen eivät olleet Kari Tapion ainoat pojat! ”
-Hienoahan se vain on, että noin mahtavalla artistilla on useita jälkeläisiä, toivottavasti musikaalisuus on periytynyt ja saisimme heistä uusia esiintyjiä tähtikaartiin tulevaisuudessa.

”Nyt kolmekymppinen mies ei koskaan saanut tavata isäänsä kunnolla. Keikoilla hän näki tämän pari kertaa ohimennen.”
-Ei varmaan isältäkään kysytty aikanaan haluaako hän saada tämän lapsen. Silti hän on tunnustanut poikansa ja hoitanut elatusvelvollisuutensa.

”-Annoin isälleni anteeksi.”
-Olisit käynyt moikkaamassa isääsi joskus keikoilla, tuskin hän olisi kääntänyt sinullekaan selkääsi kuten ei muillekaan faneille. Mistä tietää jos pojan äiti vain halusi oman lapsen eikä isää siihen ollenkaan. Emme voi tietää näitä asioita joita tässä asiassa on mahdollisesti sovittu. Rahalliset velvollisuudet kun ovat kuitenkin olleet hoidettuna.

Harmi vaan, että ei ole Kari Tapiota vielä laskettu maan poveen kun jo tällaisia pohditaan.

Kaikkea hyvää koko Jalkasen perheelle ja Karin pojille. Ottakaa pojat yhteyttä toisiinne, ettei jää harmittamaan.

Odotan innolla,jos edm.pitää paikkansa..et Karri tulee julkisuuteen,laulajana…?Se olis lohtua meille Kari Tapion ihailijoille,saisimme kuulla jatkossakin Karia,toisessa polvessa?Voisko olla tottakaan moinen??

Mitä häpeämistä Hymyllä on? Kari Tapiolla tässä hävettävää on, kun ei ole pitänyt yhteyttä poikaansa. No onneksi saa edes palansa perintöä.

Karrilla on mahdollisuus hiotuttaan ääntään lauluopeissa. Niinhän teki isänsäkin. Ja isällään ääni vain parani iän myötä.
Oma ajatus on, että ei varmasti Karrilla ole ollut helppoa olla Kari Tapion salattuna lapsena. Kari Tapion viinan käyttöön ei ollut ainakaan tämmöisiä taakkoja lapsuudestaan ja nuoruudestaan kuin mitä Karrilla lienee olla.
Hätähuutohan se lapselta on tulla julkisuuteen kirjeillään, joihin ei ole saanut vastakaikua.

Kari Tapion piti tietää, että ei hän salaisuutenaan voi aviotonta poikaansa pitää. Ei ole pojan vika, jos isä hylkii siinä määrin, että Kari Tapio julkisuuden ihmisenä ei tunnusta julkisuudessa lastaan. Se on varmaan kova paikka lapselle. Yrityksen tämä Karri oli siis ainakin tehnyt. Ja jo siinä vaiheessa viimeistään Kari Tapion olisi pitänyt ottaa poikansa siipiensä suojaan.
Ja miksi myös Kari Tapion perhekin hyljeksi tätä aviotonta poikaa – ainakin sellaisen kuvan on saanut.
Mutta kuultu on, että tällä Karrilla on hyvä lauluääni. Ja me Kari Tapion fanithan emme hylkää sinua Karri.

Aivan upeeta , jos poikaa jatkaa , Iskänsä tiellä.
Isästä pidettiin , ja pojista pidetään

Tämä Karri voi olla kaikkein eniten isäänsä tullut ääneltään ja näöltään. Onpa harmi että hän ei saanut olla tekemisissä isänsä kanssa, kun isä torjui hänet. Onhan näitä sirarpuolia meillä yhdellä sun toisella jotka hyväksymme ihan täysinä jäseninä joukkoomme.
Tällaista tyyliä en hyväksy että ei kelpaa perheeseen tavallaan kuuluvaksi vaan suljetaan pois, tapaamisia voi järjestää edes niin että voisi kunnolla käydä tutustumassa.

Karri on vaatimaton, ja viimeisen päälle fiksu kaveri, ja joka päivä töissä käyvä säntillinen nuori mies, olen tuntenut vuosia. Ja en ainakaan ole koskaan kuullut että olisi isästään pahaa sanonut. Semppiä Karri, nehän on kaikki pahat kielet vain sinulle kateellisia.

Olen tuntenut monta vuotta Kari Tapion pojan Karrin Turussa Karaokekeikkoja tehdessäni. Hän on laulanut monet kerrat keikoillani ja olen ihaillut hänen laulutaitoaan.Hän osaa kaikki isänsä laulut todella hyvin!
Tosi hyvä laulaja, ihan yhtä hyvä kuin isänsä! Toivottavasti hänen laulun lahjansa muutkin huomaavat! Karri on todella mukava ihminen!

Terveisin Terttu, karaoke-emäntä.

Luulenpa, että Kari Tapion kuolema julkistettiin mediassa niin nopeasti, että tuskin kaikille muillekaan sukulaisille oli ehditty erikseen kertoa. Että sinänsä tästä ilmoitustavasta lienee turha tiristä.

Muistelen että vuonna 1998 olisi ollut juttu Karin ”salatusta” pojasta Hymy -lehdessä. Muistaakseni otsikko oli ”Isä, miksi minut hylkäsit”.

ELÄMÄN TARKOITUS
Miksi mies janoaa mammonaa ja julkisuutta? Vain saadakseen joka käänteessä pesää ja tarkoituksena on levittää erinomaisia siittiöitään mahdollisimman laajalle. Tämän totesi jo erinomainen edesmennyt professori Jorma Palo. Se siitä. Näin on aina ollut ja tulee aina OLEMAN.
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA ja rauhaa Karin ylle!

Ai lapsenko pitäisi kantaa vastuu isänsä tapamisesta? Mielestäni se on kyllä vähän toisinpäin.Kaikkien lapsien kuuluisi olla saman arvoisia, olivat avioliitossa syntyneitä tai ei.Vahva poika,ei katkeroitunut isänsä virheistä.

Toivottavasti hänestä kehittyy uusi laulaja, jos omiaa Kari Tapion laulu-
äänen ja ehkä mahdollisesti jopa veljinsä orkesteriin mukaan…..

Olen kyllä kanssasi täysin samaa mieltä tästä mitä kirjoitit, ja olihan tämä Karin neljäs poika tiedossa jo silloin aikanaan. Pahalta vaan tuntuu kun ei pitänyt mitään yhteyttä poikaansa.Hyvin rumasti tehty Karin perheeltä myös kun jättivät Karrille ilmoittamatta isänsä kuolemasta. Miksi?

siinä joku tienannut taas kolmetonnia 😛 liekkö perhe jakanut sen keskenään…

Kari Tapion perhe tiennyt Karrista että mitäpä siinä sitten. Poika perinyt isänsä hyvän laulu-äänen 🙂

Mistä näitä tällasia tulee? Miksi nyt huudella? Eikö oo ollu vuosia aikaa selvitellä asiaa jos kerran kaikki osapuolet tiesivät tämän ja onko etes totta on ? Vai rahanhimoko tuli jollekin joka rahastaa ja hölömöt ostaa lehtee?

Jos mies on mies, ei pakene tekojaan. Se mikä tehdessä tuntuu mukavalta, pitää myöskin jälkiseurauksen kohdatessa tuntua mukavalta.

Hyvä isä.Sentään lauloi pojan pyynnöstäyhden biisin. Keskusteluun ei aikaa ollut.

Vainajista ei saa puhua pahaa. Kyllä sitä olisi hänen elinaikanaankin ehtinyt häntä haukkumaan eikä vasta kuoleman jälkeen.

Itse en Kari Tapion musiikkia ole juuri kuunnellut mutta alkaa suoraan sanoen vituttamaan kun ihmiset alkavat välittömästi kuoleman jälkeen suoltaa tuota soopaa siitä oliko idoli vai eikö ollut.

Luin jutun ja se on aivan kunnioittavaan sävyyn tehty. Poikakaan ei rienaa, vaan kertoo totuuden ja on antanut isänsä menettelyn anteeksi. Tapasi kuulemma pari kertaa keikalla, mutta isä juoksi vain ohi. Ei silti vihannut isäänsä vaan rakasti loppuun saakka. Onhan tämä ihan kova uutinen, kun perintöäkin jää varmaan miljoonan egen verran ellei enemmän. Tämä poika saa siitä osansa.

Nii joo antaa Idolin levätä rauhassa, ei puhuta kenellekkään että olikin tavallista sontaa joka häpesi poikaansa. Ei maksanut penniäkään elatusta. Joi kaiken!

Oma kommentti