Nyt puhuu maskikaupoista tunnettu Onni Sarmaste, erikoishaastattelu: ”Punavihreä huulipunahallitus vihaa mua”

Onni Sarmaste oli koronavuoden 2020 yksi suurimpia keskustelunaiheita maskikauppoineen. Nyt hän istui Hymyn toimittajan haastateltavaksi. Lue juttu painetusta Hymystä. Tässä pientä esimakua siitä:

KRP epäilee Sarmastetta tiettävästi tällä hetkellä ainakin törkeästä petoksesta. Poliisi on takavarikoinut Sarmasteelta useita miljoonia euroja rahaa sekä juuri kauppojen jälkeen hankitut arvoautot.

Onni Sarmaste on kiistänyt kaikki häneen kohdistuneet rikosepäilyt.

– Poliisi on lupaillut minulle, että tutkinta saadaan tammikuussa päätökseen. Poliisi on toiminut kuulusteluissa kaikin puolin reilusti.

Hallituksen toiminnasta Sarmasteella ei ole kuin huonoa sanottavaa.

– Punavihreä huulipunahallitus vihaa mua. Siellä yritetään pelastaa vain oma takamus. Nythän on tullut kaikille selväksi, että Huoltovarmuuskeskus, sosiaali- ja terveysministeriö ja muut asiaan liittyvät viranomaiset eivät tienneet mitä toinen tekee. Minä toimitin sen mikä minulta tilattiin. Ja vieläpä salamannopeasti.

Sarmaste harkitsee lähtöä Suomesta.

– Liiketoimintani on tehty Suomessa niin hankalaksi, että joudun tekemään bisnestä enemmän ulkomailla. Tästähän kärsivät lopulta suomalaiset veronmaksajat, Imatralla syntynyt Sarmaste sanoo.

Teksti:Hymyn toimitus, Seppo Salo
Kuvat:Seppo Salo
Avainsanat: Onni Sarmaste Hymy, maskikaupat Sarmaste

Kommentit

Oma kommentti