Nyt puhuu Tuksun pahoinpitelemä nainen!

Johanna ja Julia Tukianen, Coleen MacLaoughinJulia ja Johanna Tukiainen poistettiin eilen hämeenlinnalaisesta Sirkus-ravintolasta, jossa he olivat esiintymässä eilen. Nyt puhuu Johannan päällekarkauksen uhriksi joutunut 24-vuotias nainen.

-Olin eilen todistamassa Tukiaisten siskosten kohuesiintymistä Hämeenlinnan ravintola Sirkuksessa. Kuvasin videolle, kun poliisit raahasivat potkivan ja huutavan Julian ulos ravintolasta. Sen jälkeen Johanna hyökkäsi päälleni ja yritti repiä kameraa käsistäni. Sain verta vuotavan haavan ja kynsiäni katkesi. Onneksi järjestyksenvalvoja tuli väliin ja repi Johannan irti minusta. Tämän jälkeen poliisit veivät mukanaan myös Johannan, 24-vuotias tamperelaisnainen kertoo Hymylle.

Haava on noin parisenttinen raapimisjälki, mutta se on kohtuullisen syvä.

-Kyllä tässä pitää harkita rikosilmoitusta pahoinpitelystä, nainen kommentoi Hymylle.

Johanna on raivonnut putkasta päästyään Facebookissa, ettei kuvauslupaa ollut. Artisti ei mitä ilmeisemmin siis tiedä, että julkisella paikalla on luvallista kuvata.

-En sanonut Johannalle sanaakaan, kuvasin vain. Sitten hän jo tulikin päälle, järkyttynyt nainen kertoo Hymylle.

Tilanne sai alkunsa ravintolakeikalla siitä, kun Julia Tukiainen tiettävästi potkaisi kasvoihin erästä lavan reunalla ollutta katsojaa. Verisen episodin jälkeen poliisi nouti Julian, ja sisarensa kuvaamisesta suivaantunut Johannakin päätyi poliisin ulos taluttamaksi hyökättyään kuvaajan päälle.

Pahoinpitelyepisodista laajasti koko aamun raportoinut Stara tietää myös kertoa, että paikalla oli myös järeämpää kuvauskalustoa, eli että Tukiaisen sisarusten tempaus saatettaneen nähdä tv-kanavalla poliisien arkea kuvaavassa sarjassa.

Aiheesta lisää täällä – Johanna puolustautuu.

Kuva: Kun Tukiaisen osasivat vielä käyttäytyä. Naiset englantilaisjulkkis Coleen McLoughlinin kanssa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, pahoinpitely, ravintola, Sirkus

Kommentit

Eikös Johanna ollut raskaana joskus viime vuoden puolella? Jos vaikka hormonit heittelee sen verran, että pinna on kireällä…

Ei vittu, sais nää läskit tukiaiset suksia hevonvitunhelvettiin…

Niin niin mutta mitä se kertoo tästä tamperelaisnaisesta? Aika julkkistyrkky ja rahankipeä neito taitaa olla kyseessä. Normaali suomalainenhan ei lotkauta korviaan tai silmiään näitten siskosten tekemisille eikä varsinkaan mene paikalle ravintolaan jossa nää esiintyy saatikka kuvaisi. Tällöin täytyy mennä myös itseensä ja miettiä mitä tuli tehtyä jos näitten siskosten kanssa on tekemisissä.

muutama kommentti nim.jokuvaille:

”Ja heti jo myymässä juttua Hymylle, olisi myynyt videonkin Hymylle”

tietenkin pitää myydä, se on laillista ja siitä saa rahaa! ja toiseksi mistä luulet hymyn saaneen videon?
ja kolmanneksi vielä yleisillä paikoilla saa kuvata!

No nimenomaan, samaa mieltä kuin toissaedellinen kirjoittaja. Kannattaisi myös varmaan tämän tamperelaisneidon ottaa järki käteen ja lopettaa tuollaiset kuvaamiset. Ja heti jo myymässä juttua Hymylle, olisi myynyt videonkin Hymylle. Samaa kastia kuin Tuksut. Ellei jopa pahempikin. Ota järki käteen tamperelaisneito ja mene itseesi!

Tottakait teet rikosilmoituksen ja vaadit korvaústa kivusta ja särystä ja jos sinulla oli jotain kuluja vaikka saaminen voi olla kovan takana mutta periaatteesta ja Johannahan on ehdonalaisessa tietääkseni.

En viitsinyt lukea koko töherryksien ketjua, mutta uutisen kylläkin ja olen sitä mieltä, että sitä saa mitä tilaa.

Eli tuo kuvaaja saa mennä itseensä ja syyttää itseään. Poliisilla ja oikeuslaitoksella on töitä ihan tarpeeksi vakavissakin rikoksissa, ei siihen enää mitän pientä haavaa ja paria katkennutta kynttä tarvitse lisätä. Mitäs menit ärsyttämään! Sait ihan ansiosi mukaan. Tässä on vaan lapsellinen rahastuksen maku. Oikeussalissa ei sitä paitsi ole mitään kivaa, ei edes siellä syyttömän pöydän takana istuessa.

En puolusta mitenkään Tukaisten suorittamaa väkivaltaa mutta tässä sekosirkuksessa on kaksi osapuolta. Yleisö saadakseen lisähupia on tasantarkkaan provosoinut Tuksuja. Tyhminä ja hermoeheikkoina siskokset ovat käyttäytyneet juuri niin kuin heitä on provosoitu ja yleisö taas saa viihtyä ja kauhistella Tuksuja.

Miksi nämä väkivaltaiset neitoset eivät ole vielä telkien takana? Sinnehän he kuuluvat.

äkkiä vaan syytettä kehiin, mitä enemmän tuomioita sitä kauemmin tuksu pysyy vankilassa!
ehdonalaiset päällä ja uusia syytteitä kokoajan, ei voi pysyä kauaa vapaalla tuksun blonti!

Jes, mikä viihdepläjäys tulossa. 🙂 tuskin maltan odottaa ko. poliisit -jaksoa. Johanna Tukiainen, vaikutat vaaralliselta henkilöltä. Kysy vaikka asianajajaltaSI, yleisellä paikalla saa kuvata – ja vaikkei saisi, se ei oikeuta pahoinpitelyä.

Ravintola on julkinen paikka ja julkisella paikalla saa kuvata. Tämä on aivan selvä asia. Kuvat saa julkaista, jollei niillä loukata kenenkään yksityisyyttä. Esiintyvän artistin esiintymisen julkaiseminen ei takuulla loukkaa artistin yksityisyyttä. Ei Tukiaista kohta tilaa keikalle kukaan, kun aina on suuri riski sille, että ilta päättyy poliisin väliintuloon. Keikkakalenterihan huutaa tyhjyyttään. Tämän jälkeen keikkakalenteri on vielä tyhjempi.

Ilman muuta rikosilmoitus! heidän käytöksensä ei ole normaalia! joten laki pitää heillekkin olla! muutenkin joku voisi järjestää esiinytmiskiellon.jos sellainen on mahdollista!

Kyllä, jokaisella on oikeus koskemattomuuteen. Myös siis Tuksuillakin. Mutta niinpä oli taas lasia lentäny ”artisteja” kohen. Joten kannattaisko ny kuitenkin vaan olla ihan hiljaa kaikkien.

käsitin että tuo on tapahtunut ulkona kun julia on poliiseja vatsaan riehunut? ja joku on sitä kuvannut niin Tuksu siitä vetänyt herneet? Ravintolan piha ainakin on julkinen paikka…

”Artisti ei mitä ilmeisemmin siis tiedä, että julkisella paikalla on luvallista kuvata.”

Tämä on oikein, mutta ravintola ei ole julkinen paikka. Ravintola saa halutessaan kieltää kuvaamisen.

kannattaa ilmeisesti, sillä Suomessa ei ole paikkaa, jossa voi ihastella ryhävalaiden salskeaa liikuntaa, ja Tampereen delfinaario ei kohtaa yleisön tarpeita, linjakkaat, älykkäät ja monipuolisiin temppuihin kykenevät nisäkkäät ovat yksinkertaisesti liikaa.

Täällä näköjään sensuroidaan ihan selvää lakisuomea ja päätöksistä, jotka KKO on tehnyt, mainitseminen lopputuloksen perusteella.

Ihmetellä täytyy moderaattorien yleistieämystä, ja jos sitä ei ole, niin heidän valintaansa.

Tässä loppulauselma KORKEIMMALTA OIKEUDELTA – kiinnitäkääpä huomiota kauseeseen ”C on kuvannut ja äänittänyt vain sellaista, mistä hän luvallisesti virkahuoneessa ollessaan on A:n ja B:n tieten voinut oMIN AISTEIN tehdä havaintoja.”

C on kutsuttu Polvijärven nimismiespiirin virkahuoneeseen poliisikuulusteluun. A ja B ovat kieltäneet C:tä videolaittein tallentamasta kuulustelua. C on kuitenkin salaa tallentanut asianosaisten tämän jälkeen käymää keskustelua. C on kuvannut ja äänittänyt vain sellaista, mistä hän luvallisesti virkahuoneessa ollessaan on A:n ja B:n tieten voinut omin aistein tehdä havaintoja. Teknisen laitteen avulla hän ei ole siten tallentanut keskustelutilanteesta mitään muita A:n ja B:n yksityisyyden kannalta merkityksellisiä seikkoja. Hän ei siten menettelyllään ole loukannut A:n ja B:n yksityisyyttä. C ei näin ollen ole syyllistynyt rikoslain 24 luvun 3 b §:ssä tarkoitettuun salakatseluun tai -kuunteluun.

Päätöslauselma

Hovioikeuden päätös kumotaan. Syyte C:tä vastaan yksin teoin tehdyistä salakuuntelusta ja salakatselusta hylätään. C vapautetaan sakkorangaistuksesta, menettämästä videokasettia ja korvaamasta A:n ja B:n oikeudenkäyntikuluja sekä valtion todistelukustannuksia.

http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/1990/19900036

Pitäkää tunkkinne. Ensi kerralla jos tänne kirjoitan, veloitan siitä vähintään viissatasen, jos kerran artikkeleita lähtein vaaditaan lakiasioista mainitsemiseen.

Alapään heitothan hyväksytte tuosta vain.

lopetakaa tuksune kiusaamane !. ne van teke tyot koska saa raha elmaa ja maksa laskuja . ihmisit on van katelisia ja kun johana ja julia on kaunita ja sex hot naisia. siina on avan se nilki arto kuka pila kaiki ja vie julia ja johana houno suuntan.

56ergdf kuules,

eihän hän ole laittanut mitään YouTubeen mitä sä höpötät

Voisko itse kukin vaan jättää menemättä kaljakuppilaan, jossa Tuksut esiintyy?

YÄK !! karmeen näköisiä valaita ja pikkusen on tuksujen ”glamour” muuttunut väkivaltaan!
Käräjille vaan ”porttokaalot”.

Sekakäyttö kunniaan.Huomaa taas missä yhteiskunta säästää,avohoitopotilaat temmeltää pitkin kyliä purkamassa pahaa oloaan.

Kuuleppas sinä 24-vuotias tamperelaisnainen, mene myös itseesi, haluatko olla wannabejulkkis kun kuvaat ja laitat youtubeen?! Normaali ihminenhän ei mene noitten keikalle saatikka alennu kuvaamaan ja naureskelemaan. Ihan oikein sulle. Mene itseesi!

Noooo mua Julia kisko eilen samaisella keikalla hiuksista että jooooo !:D

Kumpikin sisaruksista vaan linnaan,ovat niin väkivaltaisia,ja sinä pahoinpidelty ,tee rikosilmoitus,,saavat maksaa tekosistaan.

Väkivaltaa ei saa hyväksyä, tietysti teet rikosilmoituksen.

en ikinä menisi tuksun keikal rääkyy kun lammas ja tarteeko siitä vielä maksaa

Jotenkin tunnen niin syvää myötähäpeää suomen tulevaisuuden kannalta

Toivottavasti tuo nainen tekee rikosilmoituksen. Saisi jo häkki heilahtaa noille törpöille.

Ois kiva tietää provosoiko artisti yleisöä vai yleisö artistia?

Miksi ihmeessä kukaan tilaa noita siskoksia keikoille?
Eikö jo riitä?

Uskon vahvasti että Johanna on tässäkin tapauksessa väärinkäsitetty ja todiste video on kuvattu kateellisesta kuvakulmasta…

tee ihmeessä ilmoitus. kummallekin siskolle olisi erittäin hyvä asia joutua kiven sisään.ja video näytille, kiitos 🙂

*Mut Johanna sanoi et hän vain otti sen puhelimen nätisti… Eiköhän Tuksun asianajaja taas naura vain koko syytteelle ;D oliko uhri muuten brunette vai blondi? Jos oli brunette niin olet vain kateellinen näätä.

Kannattaa tehdä ilmoitus, luultavasti ”artistikin” tekisi tuollaisessa tapauksessa, jossa on väkivaltaa käytetty.

Uhrina julkaiset meille kuvaamasi videon pikaisesti. Lataa videosi YouTube palveluun. Tätä videota odottaa koko kansakunta.

Oliko nämä retkurevat maksettu riehumaan, että tuli töllöön ohjelmaa?

Rikosilmoitus kannattaa ilman muuta tehdä ja mahdollisimman pian! Jokaisella ihmisellä on oikeus koskemattomuuteen.

Ehdottomasti pitäis järjestää topless-fightnight jossa Tukiaiset ottais yleisöstä naisia matsaamaan lavalle! Ja kaikki siis ilman paitaa!

ilmoitusta vaan tekemään heti. maksavia asiakkaita, jotka tulevat katsomaan esiintyjiä. ei missään tilanteessa saa pahoin pidellä….. se on mielestäni rikos.

TODELLA RIKOSILMOITUS! Se ei vaadi sulta mitään. Käyt kuulusteluissa ja thats it. Vaikka ei etenisi minnekään, saapahan poliisi taas näyttöä että Tuksun väkivaltakierre jatkuu.

Tietysti teet rikosilmoituksen! Jotenkin pitäis muutenkin saada tuo tolkuton väkivallankierre poikki.

Oma kommentti