Nyt puhuu tuotantoyhtiö: Tukiainen valehtelee!

Johanna TukiainenTV5:lla esitetty Johanna Tukiaisesta kertova dokumentti Vuosi elämästäni on poikinut melkoisen sopan. Nyt tuotantoyhtiö vastaa Tukiaisen syytöksiin.

TV5 esitti Tukiaisesta kertovan ohjelman lauantaina. Materiaalia on aiemmin käytetty myös Metropoli.net-verkkosivuston realitysarjassa Tukiaisesta. Tukiainen ennätti lausua kantansa tv-dokumentista vain pari tuntia sen ulostulon jälkeen. Hän ilmoitti Iltalehden jutussa tekevänsä rikosilmoituksen tuotantoyhtiötä kohtaan. Hänen mielestään ohjelman esittämisestä televisiossa ei ollut sovittu. Hän myös korosti, ettei ollut saanut ohjelman esittämisestä tv-ruudussa senttiäkään.

Eilen Hymy kertoi Tukiaisen uhkailleen tuotantoyhtiön naispuolista kuvaajaa niin, että tämä harkitsee lähestymiskiellon hakemista Tukiaisen sisaruksille. Hän on peloissaan perheensä ja oman turvallisuutensa puolesta.

TV5:lla nähdyn Tuksu-dokumentin tuotantoyhtiö on nyt kommentoinut Tukiaisen syytöksiä:

-Ne ovat täysin perättömiä. Kaikesta on tehty asianmukaiset sopimukset etukäteen, ja niistä käy selkeästi ilmi maksettavat hinnat ja osapuolten oikeudet. Johanna Tukiaiselle on myös maksettu kaikki sopimusten mukaiset korvaukset, eikä niissä ole mitään epäselvää.

-Tukiaisen lähettämien viestien sekä julkisten kirjoitusten ja puheiden taso on täyttänyt kaikki edellytykset oikeustoimien nostamiseksi häntä vastaan, toteaa Metropoli.netin päätoimittaja ja ohjelman tuotannosta vastaava Marko Haapahuhta.

Metropolin juttu

Tuksulle halutaan hakea lähestymiskielto

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Marko Haapahuhta, Metropoli, TV5

Kommentit

Oma kommentti