Nyt puhuvat Tauski ja Henna!

Tauski Peltonen, Henna TuominenPari viikkoa sitten Seiska-lehti uutisoi laulaja Tauski Peltosen, 49, löytäneen rinnalleen 20 vuotta itseään nuoremman, Vesa Keskisen salarakkaanakin ansioituneen Henna Tuomisen.

Nyt umpionnellinen pariskunta on antanut ensimmäisen yhteishaastattelunsa – ja tekee sen luonnollisesti Hymyssä.

Pari suunnittelee jo kilvan kesähäitä salamakihlautumisensa siivittämänä.

Tauski ja Henna kertovat Hymyssä, että tärkeätä on myös säilyttää välit ex-kumppaneihin. Tauskin avioero on jo astunut voimaan, mutta Henna joutuu kärvistelemään varattuna vielä heinäkuun alkupuolelle. Kumpainenkin kihlautui vielä naimisissa ollessaan.

-Jumala tiputti enkelin syliini, huokaisee Tauski katsoen Hennaansa syvälle silmiin ja pariskunnan hellitellessä toisiaan Tauskin Merimaskusta ostamassa hulppeassa merenrantakodissa.

Pariskunta kertoo nyt koko romanssinsa uskomattomat taustat – kesäkuun Hymyssä tietenkin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Henna Tuominen, Tauski Peltonen, Vesa Keskinen

Kommentit

toisiaan Tauskin Merimaskusta ostamassa hulppeassa merenrantakodissa. Eikös hän muuttanut veneen alle taannoin…

Eiköhän niin me tavixet kuin julkkikset erota jos siltä tuntuu ja itse valitaan rinnalle se joka nappaa.

On hyvä ja kiihottavan näköinen muija tämä Henna-äippä ja ihanat silikoonit onkin laittanut. Onhan se vähän kulahtaneen näköinen elikkä sopii Tauskin rinnalle oikein mainiosti.

lits läts rynkyti huohoti,mikäs ny tuli,muistelin exän kanssa panoja,no eise mitään,rynkyti rynkyti lits läts

JOS Tauski ja Henna olisivat todella löytäneet sielunkummanin toisistaan, he olisivat aivan varmasti voineet odottaa kihlautumistaan siihen saakka kun kumpikin on virallisesti vapaa. USKON että tämä suhde ei kestä, edes tilastojen varjossa, jos uutta alkaa ennen kun ed. loppuun käsitelty ei suhteella ole kuin vain prosent. pieni mahdollisuus selvitä…MIELESTÄNI on törkeä aviorikos, että vielä naimisissa ollesssan (virallisesti) menee kihloihin toisen kanssa. KUTEN alussa sanoin jos olisi ns. tosirakkautta niin kyllä se olisi odottanut. EN voi kunnioittaa millään tavalla ihmisiä, joilla ei ole mtn. häpyä käyttäytymisessään. MENNÄ nyt kihloihin toisen kanssa, vielä kun on naimisissa! GIVE me a break!!!

ihanaa..ai kun munki elämä ois tollasta olisi ihanaa aikanaan mennä 9 kerran naimisiin 37-vuotiaana ja morsian olisi 25 vuotias

onkoos tää tauski joku politiikko? ja mikä tää henna on, mitä se on tehny?

No ketäs nää taukki ja hönnö sitten on? Jokin poikapari?

buahahaa tiuski,laitoin profiilin,tuli 47 vastausta 2 tunnissa ja ,naiset oli huippukauniita,ei kenenkään entisiä salarakkaita,tiuski saa yhden koukkuun ,mä 47 kertaa enemmän,se on katos taito jota kaikilla eo

Sinä vain ei muut mua huomiseen saa jaksamaan,sinä vain… Moneskos nainen tämä on jolle Tauski voi nämä laulunsa sanat kohdistaa?

ostetaan tauskille ja hennalle
keräyksellä uusi sänky,jos saatte,pannessanne nykyisen sängyn hajalle

onnea vaan Tauskille ja Hennalle! Ålysit vihdoin heivata virpin. Nautin kun se muija saa samaa mitä teki itse!!!

rynkyti rynkyti,nitinati nitinati rynkyti rynkyti nitinati natiniti ,sitä se mielikuvitus tekee ,hellesäällä

huohoti huohoti huohoti,läähäti
läähäti läähäti.tuttua äänimaailmaa makkarista

Ihan kiva, kun ei suju vaimon kanssa, niin vähän aikaa taas sujuu, kun vaihtaa uuteen. Juuri näin tekevät moraalittomat tauskit. Sikiäisivät nyt vaan lisää, niin johan olisi pennuilla ihmettelemäistä, kuka on kenenkin äiti tai isä.

Harvoin nakee yhta allottavaa ukkoa ku tuo Tauski. Ja eiko tuo Henna nyt tajua etta Tauski ei pysty olemaan avioliitossa ilman etta silla on sivussa salarakas? Jotenkin se on sille ihan taysin mahdottomuus. Ja hakkaa kaiken lisaksi viela!

tauskinobydy,käykää youtubesta kattoo ibi love ,kunnon janis joplin meininkiä

Tauski nimen sijaan sopisi
paremmin TAUKKI televisiossa
nähdyn tietokilpailun perusteella.

Virpi on myös fiksu, maisterikin… Olen usein ihmetellyt mitä hän Tauskissa näkee – mutta tosirakkaus on ihmeellinen asia; sitä ei voi sanoin selittää…

Henna näyttää 40-kymppiseltä Hymyn kuvissa. Virpi sata kertaa kauniimpi!!!!

Erinomaisen yhteensopiva pari. Ansaitsetsevat ehdottomasti toisensa!

luuleeko tuo,tampio,ettei muilla flaksi käy,mua yritti hennaa 10 nuorempi iskeä,mä olenkin tauskia 7 nuorempi, ja kovakuntosempi,3kert salilla,9 vuoteen ei tpan tippaa alkoa sinä vain ja toisten jämät

Tauski hoitaa Hennan puutarhaa ja Henna hoitaa Tauskin kukkapenkkiä.

Muija on vaatekaupassa myyjänä, olen nähnyt sen… on kyllä ystävällinen kaikin puolin. Mutta ulkonäkö kauhea, sellainen tekorusketus, aivan liian laiha jne. Jotenkin pelottavan näköinen.

mä en ikinä huolisi sellaista, jota V.Keskinen on pannut tai linnajätkä. Kaamea kerho!

Mitä toi muija tekee? En muista yhtään taukin biisiä, voisko joku vähän valaista?

En ikinä uskaltaisi naisena lähteä jonkun Tauskin kelkkaan. Hän on tunnetusti käyttänyt nyrkkiä naistensa kanssa riidoissa. Tunnetusti viina vienyt elämää. Raha-asiat levällään. Lapsi on ties kuinka paljon, eri naisten kanssa. Sammunut pikkutähti, joka joskus kaaaauna sitten oli tähti, muutaman hittibiisin verran. Lähinnä siis makoilee päivät, kun ei ole myöskään oikeissa töissä. Miten kukaan nainen vapaaehtoisesti voi lähteä tämän äijän mukaan?

”Jumala tiputti enkelin syliini, huokaisee Tauski katsoen Hennaansa”
Hakkaa nyt tauski sitten tätä sen verrran vähän, ettei siitä oikeasti tule enkeliä.

Jep enkelipä tosiaan. Tolla naisella on lapsi, se on yhä naimisissa mutta meni jo kihloihin uuden kanssa, on ollut ns julkkusekoilija eli Keskinenkin on kelvannut ja niin edelleen. Lisäksi mielestäni naama on kuin p…linnun p—. Harvinaisen rumat kasvot. Oravahampaat, possunenä jne.

No huh huh. Olis ottanut henna/hanna mikälie, vähän paremman ”julkkiksen” lehtien sivuille päästäkseen. Tauski taitaa olla loppuun juotu.

Julkisuudella ratsastavat miehet poseeraavat juuri noin…. 2 JULKKUA! Jotta meillä olisi hauskaa…

Tauskin Merimaskusta ostamassa hulppeassa merenrantakodissa.

Tauski perkele.Kato lompakkoon.TYHJÄ.Milläs maksat merenrantatalon. haaaaahhaaa

Eniten tuossa äijässä naurattaa kun se vetää sitä ’sinä vain’ -tekelettään. Kuulostaa ihan kuin sirkkeli vingahtaa, kun se yrittää niitä ylä-ääniään :D.

Kun ihmisestä tulee julkisuuden orja, hän tekee kaikkensa pysyäkseen lehtien otsikoissa. Hänen itsetuntonsa hänen omissa silmissään kohenee. Mutta hän ei huomaa että hänen moraalinsa samalla laskee ja hänen arvonsa toisten ihmisten silmissä vähenee. Julkisuus ruokkii huonon itsetunnon omaavia ihmisiä, jotka eivät ymmärrä omaa parastaan tai eivät välitä (eivät huomaa edes tai eivät välitä että heidän lähimmäisensä kärsivät ja häpeävät)…

Henna on ikäistään vanhemman näköinen ja ei lainkaan tarkka tavarastaan. Sen tietää kaikki.

Onko Henna syntyny NEUVOSTOLIITOSSA? Näyttää itä-muijalta!

Kauhean näköinen vanha ukko jolle viina maistuu, rähinöi ja pitää aina salarakkaita. Kyllä kestävä joo tulee tästäkin naurettavasta suhteesta. Kumpikin yhä vielä naimisissakin tahoillaan, sairasta. Toi Henna on kaikkea muuta kuin enkelin näköinen TAI luonteinen huuuuuh.

Mitähän Tauskin ”ekan perheen” lapsille kuuluu? Mitä heistä on tullut? Tietääkö joku?

Joo, kateellisia toki ollaan persaukisille menneen talven mukatähdille, joo, just näin : D

tauski on hyvän näköinen. ottais jonkun kunnon naisen ittelleens,kun kerran saa kenet vaan.

Tyyne Jokinen tykkää Tauskista. Meinaa ruveta manageriksi, kuten hän kertoo A4-tiedotteissaan, joita on jaossa Yyniemen T-kaupassa.

”Kateellisten panettelua.,ONNEA Tauski.”

Mistä tässä nyt pitäisi olla kateellinen ja kenelle? Tauskille? Hennalle?

Henna tilaa Tauskin luutineen siivoomaan B-rappunsa!

Suren Tauskin lapsien kohtaloa. Voivatko he olla ylpeitä isästään? Ja minkälaisen mallin he saavat elämäänsä…?

JUMALA???? JUMALA EI MISSÄÄN NIMESSÄ HYVÄKSY NAIMISISSA OLEVIEN KIHLAUSTA!

Juuuu,ja tämä rakkaus kestää……?? Niin kauan kuin kestää.

Kummia nämä kaikki nollat jotka epätoivoisesti pyrkivät julkisuuteen ja jo himmenneet tähdenlennot.

hulppeassa merenrantakodissa.
Mikähän pankki antoi Tauskille lainaa.

HAHAHAHA ja erouutisesta saadaankin sitten lukea kesän lopulla.

Hah. Yleensä viisikymppiset ukot vaihtaa kalliimpaan Mersuun, mutta tässäpä Hanna päätti vaihtaa museoautoon. Katsotaan, että vieläkö kiinnostaa kesän jälkeen ajella, vai vaithuuko uudempaa ja parempikuntoiseempaan.

Onnea vaan, mutta Tauskilla taitaa olla luontainen tarve pitää aina ”salarakasta” aviosuhteen ohella. Sitähän Virpikin oli vuosikaudet. Virpi on muuten paljon nuoremman näköinen ja nätimpi kuin tämä kuluneen näköinen Henna silmäryppyineen.

Antaa Tauskin ja Hennan olla onnellisia.Kaksi rikkinäistä ihmistä kohtasivat-toivottavasti saavat aikaan jotain ehjää.Ikävä kyllä, peri suomalainen ”lähimmäisen rakkaus” näyttää paistavan osasta näitäkin kommentteja liikaa.

”Salarakas”….joo, montakohan rakkautta nytkin on tuolla naisella ”salassa”?. Tauski joutui tyytymään Keskisen jämiin.

jos katsos tauskin rinnalla pääsee lehteen niin mikäettei..;)

Voi ihme kumma mitä te naiset näätte tuossa Tauskissa…aivan kamalan olionen ja ryyppäävä mies ei totta tosiaan kannattais nuoren tytön pilata toista kertaa elämäänsä menemällä naimisiin …katsois ja kuulostelis ensin ja sitten vasta sitoutuisi…Tauski ei pääse tavoistaan irti ei varmaan ,kun kerran pettää niin pettää toistekkin ja sitten tuo juominen ei ole hallussa ei sitten ensinkään…varo ihmeessä ja ajattele tyttönen mitä olet tekemässä vaikka itsekkin olet tehnyt yhtä sun toista nuoreen ikääsi mennessä…älkää vaan alkako lapsia vääntään ennenkuin olette itsenne hoitaneet niin että pystytte niistä huolehtimaan….

Kyllä tuon naisen pesää on huovattu ja soudettu sen verran, että siinä moni vanhempikin pesä on vielä sisäänajovaiheessa siihen verrattuna:)

Hyvä Tauski!

Kyllä parikyt vuotta nuorempi aina piristää kummasti, vaikkei mikäään nuorukaisnainen enää ulkoisesti olekaan

Hyvä Henna! kyllä Tauski aina pikkurikollisen miehen voittaa

Oma kommentti