Nyt toinen julkkis komppaa Sara Sieppiä Maria Veitolan tyylistä: ”Ohjelman jälkeen itkin hysteerisesti ja mieheni oli häpäisty”

Henna Kalinainen kertoo, ettei hän yleensä puutu siihen, mitä mediassa tai somessa kirjoitetaan. Mutta nyt silmiin oli pistänyt Sara Siepin avautuminen Maria Veitolan haastattelusta.

OM-arkisto

Sieppi toteaa blogipostauksessaan Veitolan asettaneen hänelle ansan. Kuulemma mikään mistä oli sovittu ei pitänyt paikkansa, vaan Veitola johdatti jutut täysin toisaalle.

Nyt Henna Kalinainen on kertonut blogissaan vastaavanlaisia kokemuksia.

-Itse koin aikoinaan täysin saman fiiliksen kuin Sara. Olimme kutsutut silloisen aviomieheni Antti Kurhisen kanssa Maria Veitolan Maria, Maria -ohjelmaan. Kaikki käytiin läpi etukäteen. Tarkoitus oli puhua tuoreesta avioliitostamme ja pienesti silloisesta meitä koskettaneesta tragediasta.

-Haastattelun jälkeen itkin hysteerisesti. Antti oli loukkaantunut, koki itsensä häpäistyksi, ja se vain pahensi mun tuskaa. Olin täydellisen häpäisty, jopa aviomieheni edessä, Henna kirjoittaa.

Lue blogista Hennan tilitys aiheesta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen, Maria Veitola, Sara Siepi

Kommentit

Henna Kalinainen voi kertoa mitä tahansa, mutta yhtään tilaisuutta saada se julkisuusvartti ei jätetä käyttämättä. Minä en loukkaantunut ammoin kun Marian isän kanssa jouduimme joskus kinaamaan työpaikalla. Tässähän pitää muuttaa fb-status julkisuuden henkilöksi.

Maria Veitola on sen verran kauan ollut telkkarissa että eiköhän haastattelutyyli pitäisi olla selvillä. Jos on julkkistyrkky niin sitä yleensä saa mitä tilaa. Kun on pakkomielle paljastaa vaikka mitä julkisuuteen niin jälki on sen mukaista.

Oma kommentti