Nyt Tukiainen pahoinpiteli Maikkarin tv-juontajan: ”Kohta haetaan koppiin!”

Hymyn saaman vihjeen mukaan Johanna Tukiainen on jälleen syyllistynyt pahoinpitelyyn. Tällä kertaa kohteena oli MTV3:n peliohjelmiakin juontanut Tommi Myller.

Tiettävästi pahoinpitely on sattunut yöelämässä ja uhrin vammat ovat Tukiaisen tavaramerkiksi muodostuneita raapimisjälkiä.

Kohublondin lähimenneisyys on ollut melkoista rikosaaltoa. Hymyn painettu lehti kertoo 32-vuotiaasta Henkasta, joka joutui Tuksun pahoinpitelemäksi vain viikko sen jälkeen, kun Tuksu oli saanut pahoinpitelystä elämänsä kolmannen vankeusrangaistuksen. Tällä kertaa vankeus on ehdotonta – 60 päivää.

Henkka kertoo lehdessä tehneensä rikosilmoituksen ja haluavansa naisen linnaan, sillä ”Tuksu on väkivaltarikollinen, jonka paikka on siellä”. Hymyn tiedossa on tv-juontajan ja Henkan lisäksi kaksi muutakin pahoinpitelytapausta, joista Tuksua halutaan vastuuseen.

Hymyn haastattelema oikeusoppinut toteaa, että Tukiaisen väkivaltakierre näyttää olevan ilmeinen, ja siihen viranomaisella on keinonsa.

-Hänet haetaan pian koppiin ja tämä tapahtuu syyllä: rikollisen toiminnan jatkamisen estäminen, rikosoikeuden asiantuntija toteaa Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tommi Myller

Kommentit

Oma kommentti