Nyt tuleekin Nipsu-TV!

Niko SaarinenHymy on tänään allekirjoittanut tosi-tv-ohjelmaa koskevan sopimuksen BB-tähti Niko ”Nipsu” Saarisen kanssa.

Big Brotherin kaikkien aikojen väriläiskä kilpaili BB-talossa viime tuotantokaudella.

Tuksu-TV vaihtuu siis Nipsu-TV:ksi, kun kamerat asennetaan Saarisen ”Keravan residenssiin”.

-Yhteyden järjestäminen ei riipu Hymystä, joten aikataulua on vielä tässä vaiheessa vaikea sanoa. Pyrimme avaamaan lähetykset niin pian kuin mahdollista, ehkä jo ensi viikolla, Hymystä todetaan.

Nipsu-TV toimii samalla periaatteella kuin Tuksu-TV:kin eli BB-Nikon elämää voi seurata 24h vuorokaudessa. Klo 21 on prime time, jolloin on vuorossa ennalta sovittua ohjelmaa.

Hymyn verkkosivuilta voi lukea asian edistymisestä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Big Brother, Niko Saarinen, BB, Nipsu-TV

Kommentit

Lopeta ennenkuin edes alat. Ihan oman itsesi takia. Haluatko noin kovasti olla jotain, et ajattele edes kaveriasi, olet todella itsekäs.
En tule katsomaan, säälin vain pientä homopoikaa, joka luulee et kiinnostaa , no ketä?
Perverssejä, ja niitä jotka saavat ilon siitä kun oikein itsesi munaat!
Onko mahdotonta kasvaa aikuiseksi?
Aijotko jäädä jonkun Tuksun tasolle? Ethän ole fiksusti käyttäytynyt muutoinkaan, mites luulet nyt selviytyväsi?
Nosta housusi, niistä nenäsi ja ala mieheksi!

”Nyt on vuorossa Nipsu-TV. Seuraa ilmoitteluamme hymy.fi:stä.”

No mitä uutta hymy ? Ette ole ilmoittaneet sivuillanne vielä mitään ?

Kommentoijalle 28: Eihän se että NIpsu on Maikkarin chatissa tarkoita mitään. Tuonne kotiinsa Nipsu voi kutsua vieraita, ja bileissä virtaa viina, stripataan, nu…itaan, juodaan, kaikkea kivaa.

tää räjäyttää potin!
näen jo otsikot:
”bb niko teki tuksut ,päätyi putkaan”

Noinkohan ens syksyn BB kiinnostaa enää ketään, jos Nipsu-tv räjäyttää potin jo kesällä? Voi olla oikeeseen bb-taloon vaikee saada katsomisen arvoista porukkaa, verrattuna siihen jos Niko pistää kunnon shown pystyyn. 🙂

Nonnii… Ojasta allikkoon.. Ei tuu mitään näistä touhuista… Nikoahan voi seurata maikkarin yö-chateis mut eipä oo sekää jaksanu 2min pidempään kiinnostaa….
MIKSI MEITÄ IHMISIÄ KIUSATAAN TÄLLAISELLA SONNALLA?!!??!

Toihan oli jo ekana viikonloppuna kyllästynyt asumaan sen toisen kakkapyllyn kanssa, että mahtaako ruskeaa erotiikkaa tulla lainkaan?

Ihmetyttää että Niko uskaltaa laittaa peliin suhteensa ja kaiken.. Ihmiset kyselevät että mahtaako poikaystävä tietää asiasta mtn. Sama kysymys minun päässäni.. Eikö Niko osaa seurustella? Oma napa kiva napa? Itse olisin ainakin mustasukkainen ja varmasti menisi hermot jos minun kotiini tulisi 24/7 päivitys koo suomelle enkä itse olisi halukas julkisuuteen.. Tsemppiä Nikolle ja sen poikaystävälle, onko Nipsu tv ja kaikki sen tuomat känniset illanvietot jne. Suhteenne avoista..

Aivan kuin sun moralistin vierailuissakin näillä sivuilla. URPO!

ei näilläkään ole kaikki kotona ketkä jaksaa rahoittaa tämmösen Ö-luokan homppelin tosi tv:tä.suomessa ei taida olla kun 4 tarpeeksi tyhmää ihmistä ketkä tämmösiin suostuu:TUKSUT,HENNA JA HOMPPELI.vaikka hymy haluaakin rahaa hinnalla millä hyvänsä niin JOKU RAJA SENTÄÄN PITÄÄ NÄISSÄKIN JUTUISSA OLLA.

Ihq, mä oonkin aina halunnut seurata jotain fägärii 24/7…NOT! Eiks hymy vois vetää sen reality-tv:sä vaikka rautatieaseman vessaan.

Nyt pitäs kyllä tietää varmaks, että tulee pumppismenoa, muuten en maksa!

Eihän siellä välttämättä ketään vieraita tarvitse olla?
Mä luulen että Niko voi ihan yksinkin vetää show:n kotiin päin.
Lisäksi uskon että jos tää lähtee hyvin liikkeelle niin voihan siellä
muutamien viikkojen päästä olla tungosta..

kaikella tavalla tää hinttari haluu julkisuutta sut on nähty jo

Hauskaa 😀 Toivottavasti Niko laittaa toimintaa teeveetuutteihin, niinkuin Tuksukin teki! BB:ssä on nähty, että sen kyllä osaa kunhan vaan sais sinne metsän keskelle vieraitakin kylään niin kunnon actionit olis taatut. Mariannekin vois poiketa 😀

Nipsuhan on kai puhunut, että haluais muuttaa Helsinkiin. Nyt jos Hymy ois tarjonnu kunnon diilin, niin ois järkänny Nikolle kämpän Punavuoresta. Siitä olis vieraidenkin aina helppo siirtyä yöelämän puolelle. Jos on 2kk kamerat Keravalla, niin muutto ainakin jää myöhemmäksi.

Ihan pelkkää Nipsua ei välttämättä jaksa kovin kauaa, vaikka viihdyttävä tyyppi onkin. Toivottavasti saa ohjelmaan hyviä vieraita. Ainakin viime syksyn bb-asukkaita ois kiva nähdä ja varmaan Tuksukin vois käydä näyttäytymässä, että kaikki on kunnossa.

Jos Nipsu jaksaa 2kk olla kameran eessä, niin varmaan joutuu pyytämään samoja tyyppejä moneen kertaan vieraiksi, mut ei se mitään. Onhan bb-talossakin samoja tyyppejä jopa 3kk. Helsingin seudulta ainakin Chipa, Marianna, Henna ja Antti vois hyvinkin ehtiä kyläilemään. 🙂

Nipsu, hienoa, hoida homma kotiin. Onnea matkaan ja tsemppiä myös poikaystävälle. Rohkea veto!!

Isän,pojan,ja pyhän hengen nimeen,voiko tämä lehti vajota enää alemmas,ei enää b-luokan tissi näyttäjät riitä,ni nyt tällästä,herätkää,ja hävetkää

Hyvä idea!
Toivon mukaan tämä netti tv nyt on ja pysyy. Nikolla on kokemusta BB-talosta, mutta miten kumppani suhtautuu? Jotenkin on sellainen käsitys Nikosta, että nyt on näyttämisen paikka.

Ei mitään viinalla läträämistä vaan ihan asiallista ohjelmaa. Käsittääkseni Niko asuu miehen kanssa, joten tämä kanava voi murtaa ennakkoluuloja!

jään mielenkiinnolla odottamaan. Toivon mukaan myös Johanna vierailee ohjelmassa, ja selvin päin tällä kertaa. Näin myös Johannan julkisuuskuva voisi saada uutta nostetta.

Vielä kun Nikolle tulisi blogi ja Facebook, niin kaikki onnistumisen edellytykset on olemassa. Toivon onnea Nikolle tässä projektissa.

”– Mahdollista on, että jossain vaiheessa kamera vaihtaa paikkaa Nikon kotona. Jäädään odottamaan mitä Nikon poikaystävä sanoo asiasta, toivottavasti hän on muistanut infoa tästä, Tuomela naureskelee.”

Todennäköisesti tästä tulee vielä hullumpi mediasirkus. Eli tuksutv oli tyyntä myrskyn edellä. Pakko sanoa että tästä voi keskeytyä vuoden suurin juttu.
Mahtista.

Siellä esiintyy sitten kaikki Keravan julkkikset eli Niko ja Henna.

Voi ei, toinen hömelö sitten alkaa sekoilla netissä. Tietääköhän Nipsun kämppis tästä?

Ihanaa Nipsu tv !!!
tuksua en ees kattonut mut nipsua vois jo kattoakin (maksun eestä) JESS…..

No siis verrattuna Takiaiseen Nipsu on suorastaan normaali eli kyllä kestää ainakin viikon 🙂

mageeta!
Toinen hörhö astuu remmiin.Kestääkö kunto kauemmin ku takiaisella???

Oma kommentti