Ohhoh! Kotimainen BB-julkkis lihoi 13 kiloa vuodessa – katso kuva!

Niko SaarinenBB-julkkis Niko Saarinen voivottelee mikroblogissaan Twitterissä lihoneensa vuoden aikana kokonaista 13 kiloa! Viihdepersoona painaa kuulemma nykyään 63 kiloa, joten tämä tarkoittaa lähtöpainon olleen tuulenpuhaltamat 50 kiloa!

Niko on aikeissa ryhtyä lentoemäntädieetille saadakseen linjansa kuntoon.

Mutta kannattaako? Nykyäänhän mies alkaa vähän näyttääkin mieheltä. Ylipainosta ei ole normisilmällä tietoakaan, vai mitä tuumit Nikon itsestään lisäämästä ”pullukkakuvasta”:

http://yfrog.com/nfx5mj

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

Pyh, ihan normaalia epävarman pikkutytön huomionhakua.. ”oon läski älkää kattoko mun kuvaa vaikka sen jakoon kaikille laitoin pliis oon läski sanokaa etten oo :'(”

7. Ihan sama tyyppi, kuten myös Tuksukin, on aikonut vetäytyä julkisuudesta.

Minusta kaikki lespot pitäis käännyttää heteroiksi, ratkeaisi moni ongelma… Homot sais jäädä, niiden toiminnan katselu kiihottaa… Helenit ja Nelliet muodon vuoksi vain rakastani He-Teroa kiinnostaa, mun kanssani sillä on paljon hauskempaa. Aaaah älä He-Tero laukase vielä… naatitaan.

HOMOT ON MUOTIA NYT! KUKKAHATUT TYKKÄÄ HOMOISTA JA SOMALEISTA

Minusta kaikki homot pitäis käännyttää heteroiksi, ratkeaisi moni ongelma… Lesbot sais jäädä, niiden toiminnan katselu kiihottaa

Homona ärsyttää näiden stereotyyppisten puppeleiden ja kotkottajien esiintyminen mediassa, kun kaikista homoista varmaan 5% on BB-Nikon kaltaisia ”hinttejä” ja lopuista 95%:ista noin puolet ihan tavallisia suomalaisia miehiä jotka eivät erotu mitenkään massasta eikä heitä siksi koskaan luulla homoiksi (ja näinollen läheisten ym. järkytys on suuri kun ”eihän se Pekka nyt edes ole yhtään sen oloinen”)

Hyvä esimerkki on/oli Sillä Silmällä suomiversio. Jenkkiversiossa tasan yksi viisikosta (carson) oli stereotyyppinen naismainen kiekuja, muut neljä olivat ihan tavallisia kaksi-kolmekymppisiä miehiä, samanlaisia kuin kaksivitoset kaupunkilaisheterojannut vaikka Hesassa.
No mitä tekee ohjelman suomiversion käsikijroittaja? Muuttaa kaikki viisi roolia samanlaisiksi lötkyranteisiksi kiekujiksi ja esittäjiksi joihin monilta homoiltakin meni hermo kun koko touhu oli vaan sitä ylivedettyä esittämistä.

Miksi se on niin, että jos ja kun Suomessa median homohahmot ovat joko BB-Nikon kaltaisia tyhjänpäiväisiä kanoja tai sitten jotain nahkaruoska-viiksimachoukkoja tyyliin Tom of Finland. Kyseessä on kaksi ääripäätä jotka eivät millään tapaa edusta keskivertoa suomalaista tavishomoa kuten minä itse.

Pelottaako heteroja liikaa jos homot ovatkin ihan tavallisia tallaajia eivätkä mitään kirkuvan värisiä ja -äänisiä stereotyyppejä ”siellä jossain”?

Onks tää se sama hinaaja, joka tossa talvella ilmoitti vetäytyvänsä julkisuudesta kokonaan?

Kunnon laihaläski nyt. Tollanen pikku maha, mutta muuten vartalo on kuin luurangolla jonka päälle on valettu taikinaa.

Taas tuo p*skahousu keksii valheita. BB2008 sivujen mukaan oli
Pituus: 173 cm
Paino: 56 kg

Eli taas kusetti hymyä.

Oma kommentti