Ohhoh! Neumann koki muodonmuutoksen – katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Pertti NeumannNipa NeumannUudessa Hymyssä avioerostaan kertova Neumann paljastaa myös iloisempia asioita elämästään. Nipa aloitti noin vuosi sitten kunto-ohjelman täytettyään 50 vuotta.

-Poljin kuntopyörällä joka kerta 20 kilometriä. Olenkin nyt laihtunut pelkästään puolessa vuodessa noin 20 kiloa. Ehkä kesäfestareilla kehtaan jo ottaa paidan pois.

Kuvassa uusi uljaampi hoikkis-Nipa tummassa tukassaan.

Toisessa kuvassa 20 kiloa tukevampi rokkari.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Neumann, Nipa, Pertti Nieminen

Kommentit

Suloinen, komea, ihana, haluttava… Rakastettava. Ihana repsukka <3 Oih, Nipa, oot mun sydämenpalanen :))

Toi tummempi on sai Nipan nykyinen ulkonäkö. Onkohan Nipa muuten lyhyt? Usein lyhyet miehet kuvauttavat mielellään pärstäänsä. Yli viiskymppisen näköinen, ja ilme sellainen kärsivä. Olisikohan pientä masennusta?

Niin kummassa kuvassa on nyt sitten kumpi?
Näyttää samalta molemmat…

Puhu Nipa sitten siitä Musta Leskestä. Anna haastatteluja MUIIKISTA, KEIKOISTA. Ja älä helkkari tyrkytä ittees vaan tuotantoa.
Lapset ja avioero on SUN juttu, joten pidä ne ittelläs. Kun ainakin julksesti tausta on suht kunnossa etkä vuodata katkeruutta kaiken kansan silmille, niin ihmiset saattais jopa olla kiinnostuneita tuleen sun keikalle. Yks keikkahan oli jopa menestys tässä lähiaikoina. Olikohan se Porissa?
Ihan sam miltä sä näytät. Musiikki on se tärkein juttu ei NIPA! Olisikohan toi itsekeskeisuus syynä sun taiteellisen tuotannon ehtymiseen. Musiikin edessä pitää olla nöyrä ja unhotaan ittensä.

.

On nipalta tullut musiikkia myös 200-luvulla. Suurin hitti Musta Leski joka on yhtä hyvää kuin 80-luvun kappaleet.

Luomiskausi jäi 80-luvulle, 90-luvun ja 2000-luvun levyt ei yllä lähellekään. Muinoinen ”kilpailija” Yö-yhtye ei ole jämähtänyt nostalgiaan, vaan pitänyt suosionsa kautta vuosien ja vuosikymmenten, eikä ole samaa vanhan toistoa.

Oho.

Nipa on freesin näköinen. Ja Dingo kyl kovassa keikkaiskussa.
Tulis vain uusia biisejä ala. Musta Leski, Scorpioninainen.

Ne on parhaita lauluja Nipalta 2000-luvulla.

Hiusväri on joo nätti. Kiva tukka sulla, Nipa. Nyt voit sitten sanoa ettei sua oikein arvosteta, mutta miten voi arvostaa kun esittelet uutta lettiä, pudonneita kiloja ja kunto-ohjelmaa, lastenkasvatusasioita etc. Arvostaisin kyllä taitelijaa, joka myös tekisi taidetta eikä vaan keskittyisi olemaan Taitelijan näköinen.
Vähän asennetta ja ryhtiä..ja miehisty!

Magee!!!!!!,jos pitäisi miehistä liittyisin muiden bändärien joukkoon Toivottavasti jättänyt Autiot Talot,Sinä ja Minä ajan myös taakseen…Tosi hyvännäköinen lookki nyt,Tsemppiä!!!!!

Muakin ottaa pannuun nää vanhat äijät, jotka 25 vuotta sitten oli jotain. Nykyään myyvät sitten itseään lehdissä avioeroillaan, laihdutuskuureillaan, muuttuneella hiusvärillään jne. Olisikohan siltä taiteelliselta saralta jotain uutisia? Jos ei ole, niin ei kannata itseään tuoda esiin muuten. Oikeat taitelijat tekevät joka vuosi albumin ja siihen päälle vielä keikkailevat.
Olisiko nipan tähti jo sammunut, ja nyt viimeistään viisikymppisenä pitää jo aikuistua ja alkaa tehdä töitä. Jos taiteellinen innostus alkaa hiipua niin muitakin mahdollisuuksia on tarjolla.
En nyt halua pelotella, mutta kuuskymmnetävuotiaana ei enää tehdä uraa. Silloin voi jo ihan vapaasti alkaa nauttimaan elämästä ja sen mukanaan tuomista hyvistä asioista.

Ei kyllä ”nipa” on ”luuseri”. Puheet laulu-urasta on kuin Hanoi Rocksilla aikoinaan, mutta elo oli ja on edelleen samaa perus taapertajaa. Jätkä tinas sammahtaneen uransa alta ja edelleen pitäisi kaiholla muistella hienoja vuosia kuten Nykäsen tapauksessa. Se vaan on niin että näyttöjä tai pois valokeilasta. Itse inhoan idols-tähtiä jotka ruikuttaa kun sen ensimmäisen hitin jälkeen homma kusi. Samoin näitä joiden näytöt on 20 vuotta vanhoja ja sen jälkeen on koitettu huorata joka paikassa ja lopulta ketään ei enää kiinnosta.

hohhoh… kaukana luuserista. ooks tyytyväinen nyt ku joku tarttui sun vitun huonoon provoon?

Oma kommentti