Ohhoh – tämä suomalaiskaunotar ottaa jättisilikonit!

Henna PeltonenTauski Peltosen kanssa elokuussa avioitunut Henna Tuominen haaveilee isommista silikonirinnoista. Toukokuussa Henna käväisi Tallinnassa ja otti rintavarustuksiinsa 3,75 desin täytteet.

Nyt Henna kertoo haluavansa entistä suuremmat rinnat.

Yleensä on suositeltavaa, että silikonien kokoa kasvatetaan vasta kun vähintään vuosi on kulunut edellisestä leikkauksesta. Ehdottomana rajana pidetään puolta vuotta.

Hennan ”pikkusisaret” täyttävät ensi kuussa juuri puoli vuotta, mutta Henna olisi valmis leikkaukseen vaikka heti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Tuominen

Kommentit

Tasapainottaa hampaita ne isommat.Kun on isommat patjat niin ei hevosenhampaat erotu niin selvästi.Eikä miesten katseet hakeudu kasvoille keskutellessa.Mitä kummaaTane boika tuossa tipusessa näkee että piti Virpi vaihtaa tuohon?No jospa sen seuraava onkin jo sitten jotain muuta…

Kamala suttura! Mikä tekee Hennasta kaunottaren??! Aika halpa ja tyylitön ilmestys koko nainen!

Minä olen nainen jolla on luomurinnat kokoa E…. VITUTTAA mokomat tyynyt! Aina on kipuja niiden painon takia. Ei voi pukea mitä tahansa vaatteita. Urheilu ja varsinkin juokseminen on hankalaa…Jos olis ylimääräistä rahaa kävisin pienennyttämässä rinnat kokoon B. Mikä ihme noita naisia vetää suuria rintoja hankkimaan. Ite inhoon omiani. Oon mielestäni RUMA.

kyllä mäkin hennana tekisin jotain noille rinnoille, koska näytti menneen niin pahasti pieleen.. ehkä suurentaminen voisikin auttaa..

Tuo yllä oleva mainoksen mummo on paljon kauniimpi kuin Henna.

Onkohan tuolla mummolla fanisivuja?

Sillä on niin paljon syviä uomia ja ryppyjä sen naamassa (miksi??) että sen naama on kuin 70v mummon. Tekisi naamalleen jotain. Vaikka kasvojen kohotus.

Tekis nyt ekaksi jotain niille ylipitkille ja isoille hampailleen!

Oma kommentti