Ohhoh! Tv-juontaja haki ”missikilpailuun”

Niko SaarinenMaikkarin peliohjelmajuontajana tunnettu Niko Saarinen tempaisee.

-Koska kaikki on nykyisin missejä, niin mäkin haluan! Hain Mr.Gay Finland 2012 kilpailuun, Niko paljastaa.

Niko on myös haaveillut kihlautumisesta ja sitä kautta parisuhteensa rekisteröimisestä, mutta käyhän, Nipsu, ensin kilpailut pois. Tiesithän, ettei missikisoihin saa osallistua, jos on avioliitossa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen

Kommentit

Mitä välii? Pekka Karhuvaara maksaa liksan ja veli Lauri ”elintasoelvisläskipallero” Karhuvaara heittää ”läämää” aamuteeveessä.

Niko on varmaan ihan mukava ihminen, mutta viime yönä en saanut unta ja eksyin mtv 3:n kanavalle chatin aikaan. Niko siellä juonsi ja väitti, että Suomi voitti jääkiekon MM-kultaa vuosina 2001 ja 2011 ja että Suomi itsenäistyi vuonna 1965. Kun viestittelijät yrittivät oikaista Nikon väärinkäsityksiä, niin tämä ”neiti” suuttui, lopetti juontovuoronsa ennen aikojaan ja meni kädet täristen tupakalle ja itkemään, kun häntä ”työpaikkakiusataan”. Hieman nauratti. Toivottavasti Niko kotonaan googlasi asiat, huomasi virheensä ja pyytää anteeksi omaa typerää käytöstään.

Muuten yes, mutta kännissä hirrveeeä tomppelin käytös!

Hääpuku ei välttämättä sovi sen alkuperäisen tarkoituksen takia.

Häpäisee kaiken kauniin ja perinteisen, mitä NAISPUOLISEN MORSIAMEN puku pitää sisällään.

mahtavaa juttu niko kun olet ollu bb talo niin voito on varma kun bb on niin suositun ja kaiki bb asukaat on julkisia . on niko komea ja hot viaka en tykaa mies vaan nainen mutta teidan vaan niko on sexy

Oma kommentti