Oho! Tämä suomalaisjulkkis saa reality-sarjan telkkariin!

Jutta GustafsbergFitness-kilpailija ja yrittäjä Jutta Gustafsberg valmistautuu parhaillaan lajin MM-kisoihin. Tällä kertaa rumba on hieman erilainen, sillä mimmi paljastaa aiheesta kuvattavan Liv-kanavalle uutta reality-sarjaa. Sarjassa nähdään Jutan treenamista, FitFarmin valmennettavia sekä silmänruokaa naisille – nimittäin IFBB Pron kehonrakentajapoitsuja.

-Dieetistäni tulee erilainen siinä suhteessa, että projektistani tulee varsin julkinen. Nyt minulla on ainutlaatuinen mahdollisuus avata elämääni treenaamisen, äitinäolon ja yrittämisen suhteen, sillä kuvaamme realitysarjaa seuraavat puoli vuotta. Mosquito TV tuottaa Suomessa parhaat ja katsotuimmat realityt (Martina&Esko, Miljonääriäidit, Tiina Jylhän kauneusklinikka jne.) Ekat kuvauspäivät ovat purkissa ja jos nyt yhtään oikein aavistan, niin aika tykkikamaa saadaan kyllä kesän ja syksyn aikana talteen! Jutta paljastaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jutta Gustafsberg

Kommentit

jutalla on varmaan sen ohjelman isoin kalu ja karvasin peebo

No eipä LIV kanavalta ole tullut tähänastikaan mitää hyvää tai järkevää ohjelmaa, sopii kanavan linjaan.

Just. Taas samanlaista paskaa, kuin ennenkin. Ellei hirveämpää. Yksi syy lisää olla edes vahingoissa kääntämättä kyseiselle roskakanavalle tuo tyrkky.

Oma kommentti