Ohoh, 13 senttiä – tältä Saana Parviainen näyttää rasvanpoisto-operaation jälkeen!

Saana ParviainenKohukissa Saana Parviainen kirjoittaa blogissaan säännöllisesti treenauksestaan ja terveellisestä ruokavaliostaan. Kaiken lisäksi brunette on mennyt ja ottanut entisestäänkin hoikkaan vartaloonsa rasvanpoistohoitoja. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään perinteinen rasvaimu, vaan laserilla tapahtuva toimenpide.

-Tänään oli viimeinen Zerona laser -rasvanpoistokertani. Nyt, hoitosarjan päätyttyä, teimme mittaukset – ja minulta oli lähtenyt kahden viikon aikana peräti 13 senttiä rasvaa pois kehostani! Jee, uskomatonta! Olen edelleen häkeltynyt, Saana kirjoittaa blogisivullaan.

Hän kertoo, että pelkästään vyötäröstä lähti viisi senttiä.

-Sain upean, kapean vyötärön!

Katso kuva tuloksista täällä.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, rasvaimu, laser

Kommentit

Ei muutakun lisää rasvanpoistoa ja psykiatrin hoitoa. Vaikka ei nyt ihan ihmeitäkään tietty voi toivoa, eikä tapahtuakkaan.

Juu todella hyvin näkyy vielä selluliitit.

Eikun tsemiä vaan rasvanpoistoon!!!

Säälittävä reppana joka ei ymmärrä mihin leikkiin on ryhtynyt,noin yleensä.

Ei ole vyötäröä eikä tuohon ruumiinrakenteeseen tulekaan, pitäs poistaa vähintään kylkiluita tai jotain. Kun ei ole naisellista vyötärölinjaa, vaan on tasapaksu pötkö, ei laihdutus ja rasvaimu auta: tuloksena on vaan laiha pötkö. Minun miehistä silmääni ei miellytä tuo ihminen millään tavalla eikä tasolla.

Älytöntä jos ihmisen pitää alkaa rasvaa poistamaan varsinkin kun sitä ei missään ole? Mikä ihmeen kauneus ihanne on langan laiha? Kaunista on pieni pyöreys ja naiselliset muodot! ;.)

13 senttiä pois… ja vyötäröstä pelkästään viisi. Miten rasvan määrää voi mitata senteissä?!

Ilmaista hoitoa mainostamisesta, kaikenlaista tyhjäpäille. Pään sisältöön vielä lisää.

Onse kumma, kun ihmiset ovat niin helvetin laiskoja, että eivät itse kehtaa itseään laihduttaa. Noh toivottavasti tyttö nyt nauttii ihanista arvistaan

Järkyttävän näköiset nuo silarit tuollaisessa ruikulirungossa… Ilman silareita olisi aika herkkupeppu… Ja ilman noita teinitatskoja!

Rasvasolujen lukumäärä ei vähene koskaan, jos niitä poistetaan kroppa vain kasvattaa uuden jonnekkin toisaalle.

Missähän SE vyötärö oli….? -aika tasapaksultahan Porno-saana näyttää.

Oma kommentti