Ohoh! Matti Nykänen otti hatkat!

Matti NykänenTuore Hymy-lehti tietää kertoa Matti Nykäsen lähteneen ohjelmatoimistostaan, Finrilasta. Hymylle tiedetään paljastaa, että Matin kihlattu Susanna Ruotsalainen ryhtyisi myymään keikkoja tulevaisuudessa.

Finrilan verkkosivuilta ei toden totta enää löydy Matti Nykäsen artistisivua, joskin sivuston tunnuskuvassa hänen kasvonsa vielä vilahtavat. Tavoitimme ohjelmatallin johtajan Manu Syrjäsen, mutta hän ei kommentoinut asiaa vedoten olevansa ulkomailla. Nykäsen fanitavarat on pistetty rajuun alennukseen. Esimerkiksi Nykäsen postikorttisarjasta joutui vielä hetki sitten maksamaan liki kympin, nyt se irtoaa 40 sentillä.

Tänään mediassa on kerrottu Nykäsen keikkamyynnin käynnistyneen jo kesän osalta. Asiaa kommentoi Extra Viihde Oy:n Esa Nummela. Keikkoja on kuulemma myyty jo pitkälle syksyyn.

Mistä oikein on kyse? Se näyttää ainakin olevan varmaa, että keikkafirma toden totta on vaihtunut. Mitä on Matin huikea keikkapalkkio? Entä ohjelmatoimiston provisio? Näihin saa vastauksen Hymy-lehden helmikuun numerosta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen, Susanna Ruotsalainen, Manu Syrjänen, Esa Nummela

Kommentit

No mutta hienoa, jos Matti ja Susanna pystyvät hoitamaan keikkamyynnin ihan perhepiirissä, jää enempi rahaa 🙂 Onnea pariskunnalle!

korttien tilaus ei onnistu!!!
DNA palvelimella ongelmia yllättäen!!!

Oma kommentti