Oikeat poliisitkin pitävät Jim-kanavan Poliisit-sarjasta – tämän takia!

Uusi Poliisit-sarjan kausi on alkanut Jim-kanavalla. Poliisit-sarjassa tutustutaan poliisipartioiden arkiseen aherrukseen aina yhden yövuoron ajan. Viidennellä tuotantokaudella poliisin työtä seurataan Helsingissä, Vantaalla, Lahdessa, Turussa, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.

Mitä ilmeisemmin myös poliisit runsaslukuisena joukkona sekä poliisiorganisaatio on mielissään sarjan tuomasta hyvästä imagosta virkavallalle.

Poliisin sivuilla kerrotaan, että työ kiinnostaa kaikenikäisiä ja poliisin arkipäivään on television kautta tutustunut nyt jo noin 80 prosenttia suomalaisista. Sarja on myös rikkonut katsojaennätykset aina uuden tuotantokauden tultua ruutuihin.

-Kiinnostus poliisin ammattiin hakeutumiseen on myös lisääntynyt. Sarjoihin osallistumisessa poliisin tavoitteena on kansalaisten valistaminen sekä rikosten ja onnettomuuksien ennalta estäminen. Sarjojen toivotaan kirvoittavan keskustelua esimerkiksi vanhempien ja lasten välillä. Sarjat ovat myös tukeneet rekrytointia poliisin ammattiin, poliisi toteaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jim, Poliisit

Kommentit

Oma kommentti