Oikeus määräsi kohumanagerin nettiherjaajan tiedot luovutettavaksi!

Tuija JärvinenViranomaiset ovat ottaneet tosissaan Johanna Tukiaisen ex-manageri Tuija Järviseen kohdistuneet uhkailut. Iisalmen poliisi jatkaa Järvistä internetissä uhkailleen häirikön henkilöllisyyden selvittämistä.

Helsingin käräjäoikeus päätti tällä viikolla myöntää luvan verkkoviestin tunnistetietojen luovuttamiseksi Iisalmen poliisille.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, manageri, netti, herjaus

Kommentit

Julkisuudenhakua koko juttu. Onhan näitä FB-uhkaluryhmiä yms. ollut. Turhaan poliisin muutenkin vähiä resursseja Studu taas pisti tuhlaten. Ja poliisi muka vartioinut hänen asuntoaan. Pitää olla jo aika varma tieto uhkaajasta, ennenkuin kytät sellaseen ryhtyy. Aivan pimee muija.

dukzu !! kohta olet itse noista nettiherjoista leivättömänpöydän ääressä !!!!!! täällä eräs ”bnäätä” nauraa kaurapuurot näppikselle roiskuen !!! he, haa-haaaaaaa…..
hmmmm.. vai olikose Johanna nykyään ”bnähdään” ?

Wau…hieno ammatti. Johanna Tukiaisen ex Manageri 😀 Tuon ilkeää jo ilmoittaa kysyttäessä :D:D

Joo. Kolmessa vuorossa on koko s–nan hellekesä painettu uhkailijan perässä. Ensimmäinen vapaa viikonloppu kahteen kuukauteen. Taijan lähteä Iisalmeen baariin. Mutt ei prkl, siellähän se tasan varmasti rääkyy kännispäissään karaokea tämähäntä mangeri…

PÄLÄ PÄLÄ PÄLÄ PÄL ÄPLÄ PÄLÄ PLÄP ÄLÄ ÄLÄL ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ kukaan ei huommaa mua ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Se se vaan on kumma, ettei löydy oikein fiksumpaa titteliä kuin tuksun ex-manageri? Ei kovin mairittelevaa.

Jos leikkiin lähtee niin pitää myös kestää se negatiivinen juttu mikä on aina läsnä. Mutta taitaa olla yhtä uuvelo kuin tukiainen.

Ei ketään saa tietenkään uhkailla, mutta nämä on naurettavuuden huippuja. Joku laukoo jotain netissä, kun itse kirjoittaa kuin mikäkin pölvästi ja sitten ollaankin tekemässä rikosilmoituksia. Paljonkohan tuo vie aikaa ja rahaa tärkeemmiltä jutuilta ? Tuskin ikinä tullaan edes löytämään kirjoittajaa. Mutta kai Tuikunkin on pakko yrittää Tuksun tavoin kokeilla josko sitä rahaa jostain tulisi.

Ensin tunkee julkisuuteen väkisin 0-ansiolla ja sitten vikistään että minua kiusataan… kannattaisi ensin miettiä mitä tekee ja miksi. Julkisuudesta poistuminenkaan ei varmasti tekisi pahaa.

Oma kommentti