Ökyliksaa takova NHL-tähti Miro Heiskanen ja yli puolen miljoonan Suomen-koti

Suomalaisen jääkiekkoilun kuumimpiin nimiin lukeutuva Miro Heiskanen, 22, nousi kesällä otsikoihin solmittuaan jättidiilin NHL-seuransa Dallas Starsin kanssa. Kahdeksan vuoden sopimus pitää suomalaispuolustajan Texasin maisemissa peräti vuoteen 2029 saakka.

Uuden sopimuksen myötä Miron kausiansiot nousevat noin 7,2 miljoonaan euroon. Sopimuksen kokonaisarvo on muhkeat 57,6 miljoonaa euroa, mikä nostaa hänet yhdeksi kaikkien aikojen kovapalkkaisimmaksi suomalaiskiekkoilijaksi! Samoihin tienesteihin ovat koko NHL-urallaan yltäneet ainoastaan jo lopettaneet Teemu Selänne ja Mikko Koivu.

-Dallasiin kun palaan, niin uutta taloa alan katselemaan. Uima-allas olisi siinä plussaa, Miro pohti kesällä tuore sopimus taskussaan.

Kotona Suomessa kiekkoilijan kämppäasiat ovat jo kunnossa. Hän osti Espoosta luksuskodin ja pulitti siitä 640 000 euroa.

Vuonna 2012 valmistuneessa modernissa talossa on kolme kerrosta. Kaikkiaan neliöitä on 295, joista asuinkäytössä on 125. Tiloista löytyy kolme makuuhuonetta, keittiö ja olohuone. Kellarissa komeilee upea saunaosasto ja kuntosali, jonka Miro on sisustanut omiin tarpeisiinsa sopivaksi. Lue juttu ja katso kuvat painetusta Hymystä. Miron asiat käy läpi toimittajamme Juhamatti Nieminen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: asunto, jääkiekko, koti, Miro Heiskanen

Kommentit

Oma kommentti