Oliko ihan loppuun asti harkittua? Töölön sairaala kutsui Tuksun esiintyjäksi – sekoili lääkärien juhlissa!

Johanna TukiainenHelsinkiläinen sairaala kutsui juhliinsa esiintyjäksi Johanna Tukiaisen, vaikka hänen omintakeinen tyylinsä on julkisesti tiedossa. Hoitajien ja lääkäreiden bileet vierasvalintoineen on herättänyt paljon paheksuntaa sosiaalisessa mediassa.

Tuksu esiintyi Töölön sairaalan osasto 2:n henkilökunnan virkistysjuhlassa toukokuussa. Tuksu tuli mukaan lähestulkoon ”juomapalkalla”, sillä Hymyn tietojen mukaan hän sai 150 euron palkkion käteen niin sanotusta virkistysrahastosta.

Johanna oli silminnäkijöiden mukaan hyvin päihtynyt. Hymyn tietojen mukaan hänen sallittiin nauttia lääkärien ja hoitajien juhlissa jopa pirtulla terästettyä boolia mielensä mukaan.

-En ota kantaa, Hymyn haastattelema osastonhoitaja kuittaa.

Hymy.fi:n saamien tietojen mukaan Johannalle naureskeltiin avoimesti. Alkoholiongelman myöntäneen ja lääkeriippuvuuksistaan kertoneen Johannan kohdalla sairaanhoitohenkilöstön juhliin kutsutuksi tuleminen vaikuttaa monen mielestä irvokkaalta.

Lue painetusta lehdestä myös Tukiaisen kommentit aiheeseen. Hän suivaantui siitä, että häntä huijattiin. Mistä oli kyse?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, lääkäri, sairaala, juhlat

Kommentit

Oma kommentti