Olikohan tässä yksi Suomen typerimmistä rikollisista ikinä?

Siikaisissa sijaitsevat mökit joutuivat muutamia päiviä sitten vahingontekojen kohteiksi.

15-vuotias rikosoikeudellisessa vastuussa ikänsä puolesta oleva nuorimies pisti elokuvista tutun naamarin päähänsä, otti sorkkaraudan ja kirveen käteensä ja lähti hajottamaan järjestelmällisesti Kallijärven rannalla sijaitsevien mökkien irtaimistoa. Hän on kertonut poliisikuulusteluissa halunneensa tehdä YouTube-videon.

Videokameraa lähtikin murtokeikoille käyttämään pojan 9-vuotias sisar. Tämä kuvasi, kun nuorimies hajotti paikkoja niin sisällä kuin ulkona.

Kun 15-vuotias latasi videot nettiin, poliisi pääsi helposti hänen jäljilleen. Kaiken lisäksi nuorella oli tarve kerskua teollaan ja hän pisti Instagram-palveluun kuvan itsestään videoilta tuttu naamari päässään. Poliisi sai lukuisia yleisövihjeitä.

MC Paatunut -nimimerkillä videot julkisuuteen saattanut henkilö on sittemmin poistanut klipit, mutta ne leviävät YouTubessa uudelleen sinne eri käyttäjien lataamina.

Teko ei ole puhuttanut ainoastaan siikaislaisia, vaan herättänyt suurta paheksuntaa verkkokeskusteluissa – ja myös nuorten keskuudessa. Poliisi tutkii asiaa vahingontekoina. Korvausvaatimukset tullevat olemaan tuhansia.

Kuvakaappaus: YouTube

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: murto, Satakunta, mökki, vahingonteko

Kommentit

Oma kommentti