Olisiko sinusta haastajaksi tälle kaunottarelle?

Etsimme jo kilvan uutta Hymytyttöä. Olisiko sinusta haastajaksi hallitsevalle kruunupäällemme, lappilaiselle Berit-Anne Juusolle?

Jos, niin ota ihmeessä osaa kilpailuun, jolla on pitkät perinteet ja josta on ponkaistu niin suomalaiseen kuin ulkomaiseenkin missimenestykseen. Moni Miss Suomi -finalisti on päätynyt kisaan Hymytyttö-kilpailun kautta. Onpa Hymytyttöjä nähty myös ulkomaisissa kauneuskisoissa, kuten Best Model Of The Worldissa.

Mitä etsimme? Luonnonkaunista, aitoa tyttöä. Enemmän eloveenaa kuin silikonisaaraa. Enemmän sisäistä kauneutta kuin vain ulkoista hohtoa. Pituusrajaa ei ole. Ikäraja on missikilpailuista tuttu 18-24 vuotta.

Käynnistämme ensi vuoden Hymytyttö-haun jo hyvissä ajoin, sillä nyt uutta on osakilpailujen järjestäminen eri paikkakunnilla. Aloitamme Christmas Partyistä Powerparkista marraskuussa. Niin osakilpailujen kuin kuvien postittamisen kautta voi päästä finaaliin, joka järjestetään ensi keväänä. Palkintona on mainetta ja kunniaa ja luonnollisesti myös rahaa.

Lue täältä lisää

Kuvassa hallitseva Hymytyttömme Berit-Anne Juuso.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymytyttö, Berit-Anne Juuso, kilpailu

Kommentit

Oma kommentti