Olisitteko uskoneet tätä – Henna Kalinainen teki yllätysratkaisun!

Henna KalinainenJulkisuudessa riekkunut Henna Kalinainen on tehnyt ratkaisun, jota moni ei olisi uskonut. Henna tweettaa Twitter-sivullaan aloittavansa huomenna opinnot.

-Huomenna alkaa koulu. Opiskelen nyt yrittäjän ammattitutkinnon. Sitten oma yritys pystyyn, kun takana on merkonomin ja tuon pt (perustutkinto), Henna kirjoittaa.

Henna vihjaa aloittavansa opiskelut Markkinointi-instituutissa ja siirtyvänsä sen jälkeen vielä Eiran aikuislukioon.

Onnea Hennalle!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Meillä on aina ollut hiton hauskaa töissä ja kaveriporukan kanssa ltödä vetoa Hennan ja Antin jutuista, onnistuuko ne vai ei.Voitin muuten karvan myynti vedon.Löin vetoa ettei kukaan tosissaan osta niitä hintaan jota Antti pyysi, eikä ole ostanut.Myös vedon Antin valmistumisesta LIIKUNNANOHJAAJAKSI ja löin vetoa ettei tule koskaan valmistumaan, ja niinhän siinäkin sitten kävi:D

Nyt yritin tänään lyödä vetoa, ettei Hennan koulu-ura kauaa kestä, eikä tule valmistumaan koskaan!Kukaa, siis ei kukaan suostu lyömään vetoa Hennan puolesta.Höh, ei sitten kukaan usko Hennan kuolunkäyntiinn…No hyviä vedonlyönti juttuja Henna varmasti järjestää jatkossakin.Hauskaa on ollut, kiitos Henna!

Olen joka hetki paremman näköinen kun tuo enkä ole tosiaankaan huonompi ja olen paremmassa kunnossa kuin tuo pyrkyri

Henna on kaunis suomalainen nainen !! Pahaa puhuvat vain rumat lihavat suomalaiset joita vituttaa olla huonompia !!tsemppi kaunotar hennalle !!

En tiedä voiko siihen ammattiin opiskella markkinointi-instituutissa mutta so what? Tolla Hennalla on tosi pitkä matka vielä aikuisuuteen ja viehättävä tai kaunis hän ei ole ollenkaan.

Onnea ja markkinointi-instituutissa kannattaa olla asiallinen ja pukeutua siististi ja tiukka koulu olen itse käynyt.onnea uuteen fiksuun elämään.

Yllätys olisi ollut jos hennalle olisii yöllä kasvanut leuka sen kuopan tilalle.. Pettymys oli suuri kun luin tästä ”opiskelusta”

En usko…turpaansa Henna tulee julkisuuteen tyrkyttämään enemmän tai vähemmän turhaan ja opiskeluista ei tule mitään, koska Hennalla ei ole kompetenssia.

Ne opinnot eivät koskaan tule viedyksi loppuun.Mutta julkisuus ei elätä on niin kulunut naama.

tähän akkaan niin kyllästynyt aina näyttää kalannaamansa PYSY POIS ei kiinnosta ketään

pian se siis elää vain meidän verorahoilla niinkuin muukin eurooppa

Niin siis se meinaa että kun Anttikin rämpi ittensä merkonomiks erityiskohtelulla, tais opettajat helpottaa Antin kohdalla.Eikös se Anttikin lukenut vuosikausia, anteeks LUKENUT heh, siis ollu koulun kirjoissa vuosikaudet kunnes sai johonkin päätökseen opinnot lopulta.Kiitteli kovasti opettajaansa avuista ja eikös se ope tarjonnut Antille ruuankin ravintelissa!?Muistan Antin kehunneen…Jos Hennakin meinaan keplotella paperit?

Ihan kiva, jos nyt kerrankin saisit jotkin opiskelut päätökseen, vaikkei nuo kertomasi opinnot olekaan juuri arvostettuja ihan oikeassa työelämässä. Parempi tyhjää silti.

henna on mailman kaunenin nainen. sen tissi on upea ja perse kiinteys. se on vaan yksi vika kun se on tyhmä mutta nyt se menee pois kun se oppii korkea koulussa yritysasiaat.

Onnea Henna valitsemallasi tiellä. Olet jo kokenut tarpeeksi julmuuksia, joten ansaitset parempaa. Olet Suomen kaunein julkkis. Ja myös melkein viisas. Ei ku et ookkaan. Sori…

Monesko kerta Henna?? Näitä samoja juttuja oot jo moneen kertaan julki tuonnut. Uskottavuus jo mennyt!

Tämä tulee kestämään korkeintaan kaksi viikkoa niinkuin kaikki mihin tämä neito lähtee

DOM-2 on ihan helvetin huono sarja muuten. BB loistaa sen rinnalla.

Antti kestäköön Dom2;ssa hyvä Henna ja onnea opiskeluihin

Oma kommentti