Ollilla on puhdas sydän!

Olli LindholmAamulehti kertoo, kuinka kaksi nuorta tamperelaista miestä jäi ilman kesätöitä. Kaverukset päättivät työllistää itsensä pesemällä mattoja, mutta työt loppuivat, kun osa matoista varastettiin pesupaikalta ja pojat joutuivat maksumiehiksi.

Nyt nuoret miehet saavat tukea yllättävältä taholta. Netissä julkaistun jutun keskusteluissa tuntematon henkilö pyytää ottamaan yhteyttä tilinumeron kera Yö-yhtyeen ohjelmatoimistoon viitteellä Yö-yhtye/Olli. Viestinä on, että ”jelppaamme vähän”.

Kyseessä on tietysti bändin nokkamies Olli Lindholm, joka työtä pelkäämättömänä pesi itsekin aikoinaan 1980-luvulla näyteikkunoita siivousfirman valkoinen haalari päällään, kun rokkisuosio ei ollut huipussaan. Ollilla on puhdas sydän, ettemme sanoisi lumivalkoinen!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Olli Lindholm

Kommentit

Minkätakia pitää heti ajatella tämän olevan vaan jotain mainontaa. Miksei muka Olli voisi auttaa toisia jos hän siihen pystyy? Miksi pitää heti ajatella että olisi oma lehmä ojassa? Ihmiset miettii liikaa mitä toiset ajattelee, silti enää harva ajattelee toisia ja on valmis auttamaan jos siihen on mahdollisuus. Jos ihmiset ajattelisivat toista enemmän kuin itseään, tää olis niin paljon parempi paikka, mut ei.. heti kun joku haluaa olla ystävällinen, pitää siitäkin keksiä jotain huonoa..

Jos tuo oli ilkeä vedätys vain, niin toivottavasti tämä juttu saatetaan oikealle Ollille tiedoksi niin hän voi tehdä miehekkään teon ja auttaa ihania yritteliäitä nuorukaisia.

Onko tuo nyt oikeasti Yön ohjelmatoimiston kirjoittama? Aika julmaa, jos tämä osoittautuu ilkeäksi pilaksi kaiken kärsityn epäonnen lisäksi.

Oma lehmä ojassa. Älyttömän halpaa mainontaa maksaa pari mattoa ja saada sillä juttunsa lehteen.

Oma kommentti