Olympiamitalisti selätti kymmenen vuoden ryyppyputken ja itsemurhahaaveet!

Reima VirtanenReima Virtasen nyrkkeilijänura vaihtui yli kymmenen vuoden rankkaan juopotteluun. Olympiamitalisti yritti myös itsemurhaa kaksi kertaa, ennen kuin elämänlanka löytyi lopulta AA-kerhon kautta.

Nyt mies istuu pienen yksiönsä sängyllä Kemissä ja kertoo rajun elämänsä vaiheista Hymy-lehdelle. Koko haastattelu on luettavissa tammikuun numerosta. Syyksi juopotteluunsa Reima nimeää menestyksen.

-Se toi mukanaan kuningas alkoholin. Aloin juoda säännöllisesti 16-vuotiaana. Olin reteetä poikaa aina kun sain viinaa ja voitin sillä ujouteni. Se antoi minulle turvallisuuden tunteen kehän ulkopuolella. Olin jo (nuorena) alkoholisti, koska minulla ei ollut mitään kontrollia viinan kanssa.

Virtasen ura lähti todelliseen lentoon 17-vuotiaana, kun hän voitti yhden Suomen parhaista nyrkkeilijöistä, Yrjö Sikiön. Urallaan mies on kahminut kolme Suomen mestaruutta ja kaksi Pohjoismaiden mestaruutta. EM-kehistä Reima on hakenut kaksi pronssia.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Reima Virtanen

Kommentit

Ytävän päivän kunniaksi!En ikinä olisi tiennyt AA Kerhosta jos siitä ei olisi ollut juttuja julkisuudessa ja Amerikkalaisissa elokuvissa.Se siitä perinteestä nyt jopa suomalaisissa sarjoissa!

Reiman tunteneena jo pitkään.Hienompaa ihmistä saa hakea.Tiedoksi ravintolan eteen menehtyneen kanssa Reimalla ei ollut mitään tekemistä.Onhan se todettu oikeudessakin.

Reima ei ole pahemmin tainnut perinteisiin tutustua, ainakaan siihen yhdenteentoista koskien anonymiteettiä mediassa? Ikävää egon rehottelua yhteisen menestyksen kustannuksella 🙁

Hurja portsari, työnsi jonkun katuun ovistopparipiikkiin!

Hienoa Reima! Raittiutta päivä kerrallaan! :))

Vaikka en ole pahemmin nyrkkeillyt niin väittäisin minäkin voittavani sikiön nyrkkeilyssä.

Oma kommentti