Omituinen huhu varjostaa Tukiaisen häitä!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenMyös Hymy on saanut useita erikoisia vinkkejä siitä, että huomenna järjestettävissä Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin häissä tapahtuisi varsinainen spektaakkeli.

-TV5:llä työskentelevien lähipiiriltä olen kuullut, että Tuksu sanoisikin alttarilla ”ei” ja lentäisi häämatkalle yksin, Hymylle huhutaan.

Talviset prinsessahäät ovat tainneet saada mielikuvituksen villiin laukkaan. Hääpaikalle Ivaloon ovat lentäneet myös Tukiaisen vanhemmat, joten Tuksun tempaus lienee vain rankka huhu.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Kyllä toimittajat olis jo tiedot esiin kaivanu,jos olisvat naimisissa.Vähänkö noloo,kun morsiustytöt tekee ohareita.Kertoo varmaan siitä,et morsiamen sydänystävyys on yhtä jäätävää tasoa,kun kirkon läpötila.

Yks jankuttaa kaiken aikaa,että ne on jo naimisissa niin kapakissa kuin täälläkin.
Ei muuten vihitty
maistraatissa,usko jo!

tunkkituksu ruma verrattuna meikäläisen yliopistossa opikelleeseen venäläiseen tyttöystävään.joka on kuin anna kournikova,tyypillinen suomiplösö,rupsahtanut liiallisesta samppakaljan lipittämisestä,ja mies on kuin puupökkelö valaan tossunalla,lapinpökkelöjuntti paskasissa vaatteissa.

Ne kävivät kyllä maistraatissa ottamassa avioehdon, eivät menneet siellä naimisiin.

noh, ne on jo naimisissa, vihittiin maanantaina maistraatissa. Eli korkentaan Tuksu sanoo alttarilla, että ”otan eron”. Ja se nyt ei ole mikään uutinen.

Jaa.Aivan sama vihitäänkö vai ei.En ole ostanut Seiskaa aikoihin enkä osta.

Pelkkä julkisuustemppuhan tämä hääjuttu oli. 7-päivää kustantanut kaiken ja repii tiliä ensi viikon myynnissä. Tuksu eikä Arto kumpikaan ole missään sanonut että ”rakastaa ja tahtoo”. Aina kierrelty ja kaarreltu vastauksessa. Wiskipullo vetoa, että huomenna tapahtuu jotain, mutta ei oikeita häitä?

Ei Puksuttaja voi kieltäytyä, eihän se Artsin jälkeen saa enää ketään. (saako Artoakaan..?)

No eipä ois yllätys. Mitään korttia ei tietenkään jätetä pelaamatta mikäli siitä jotenkin hyötyy, oli se sitten matka, julkisuutta jne.

Oma kommentti