Onko suhteesi valmis polyamoriaan? On mahdollisesti, jos täytät nämä merkit!

Parisuhde. Kuva: Unsplash.com

Joissakin tapauksissa parisuhde voi olla valmis polyamoriaan, ilman että itse sitä tunnistaa.

Nämä merkit ovat New York Postin mukaan sellaiset, että parisuhteesi tilanne voi olla valmis polyamoriaan.

Mielesi on utelias

Ne, joilla on seikkailunhalua ja intohimoa uusiin asioihin, saattavat myös haluta antaa polyamorialle reilun piristyksen.

Muut ihmiset antavat sinulle ”energiaa”

”Jos sinulla on vain paljon energiaa edistää syvää yhteyttä ja läheisyyttä useiden ihmisten kanssa missä tahansa ominaisuudessa, sinulla on todennäköisesti hyvä taipumus olla ei-monogaamisessa suhteessa”, polyamorian kasvattaja Leanne Yau toteaa.

Yhteys kumppaniisi on vahva

Polyamorian on tapahduttava suhteissa, jotka ovat vakaalla pohjalla.

”Turvallisessa suhteessa, jos molemmat osapuolet ovat uteliaita saamaan läheistä yhteyttä muihin kuin toisiin ja haluavat antaa kumppaneilleen vapauden tehdä samoin, heidän pitäisi mennä siihen”, asiaan perehtynyt kirjailia Sarah Steph toteaa.

Makuuhuoneessa on etäinen parisuhde

Vaikka saatatte rakastaa toisianne syvästi, seksuaalisuuden loppuminen saattaa silti tapahtua, mikä hämmentää ja aiheuttaa romanttisen tyydytyksen puutetta.

”Tämä pätee erityisesti kinkyseksistä pitäville ja ihmisille, jotka pitävät ryhmäseksistä”, Archer-treffisovelluksen kirjoittaja ja seksiasiantuntija Zachary Zane kertoi julkaisulle ja lisäsi, että myös parien libidoerot ovat yleisiä syitä.

Et ajattele sitä ongelmanratkaisijana

Asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että polyamoriaan meneminen viimeisenä yrityksenä pelastaa suhde on lähes aina huono idea.

Vapaasti suomennettu ja jutun idean lähde: New York Post

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: polyamoria

Kommentit

Oma kommentti