Onko tässä Suomen kaunein IT-nörtti: ”Pelkäksi run*kausmateriaaliksi en ala”

Viime syksyn Miss Suomi -finaalissa ilman kruunua jäänyt Erika Helin, 25, ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan. Kaunotar pyyhki pikavauhtia finaalipettymyksen aiheuttamat kyyneleet kasvoiltaan ja suuntasi kansainvälisiin missikisoihin Myanmariin. Nyt hän poseeraa upeissa kuvissa Hymyn painetussa lehdessä ja kertoo elämästään.

Erika ei ole jättänyt työuraansa pelkän viihdekortin varaan, vaan hän valmistui vuosi sitten mediatekniikan insinööriksi ja työskentelee it-alalla sovellusasiantuntijana.

– Työssä ei voi olla koskaan valmis oppimisen suhteen. Minussa on kaksi puolta, olen samalla it-nörtti ja kauneuskuningatar, Erika linjaa.

Mikä mahtaa olla naisen miesihanne?

– Ulkoisilla tekijöillä ei niinkään ole merkitystä. Riittää, että pitää itsestään huolta, on siisti ja järkevä tyyppi. Tärkeintä on, että kemiat kohtaavat ja tulee juttuun, ja löytyy yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Alastonkuviin lähtemistä nainen ei poissulje:

– Nautin huomiosta, en minä sitä kiistä. En sulje mahdollisuutta alastonkuviinkaan lähtemisestä, jos ne toteutetaan taiteellisesti. Pelkäksi runkkausmateriaaliksi en lähtisi, Erika pamauttaa.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Kuvat:Kari Pekonen
Avainsanat: Erika Helin

Kommentit

Oma kommentti