Onneksi poliisi ei törmää tällaisiin naisiin ihan joka päivä – uskomaton tapaus Itäkeskuksesta!

Helsingin poliisi kertoo eilen iltapäivällä tapahtuneesta naisen kiinniotosta Itäkeskuksessa.

Poliisipartio sai tehtäväkseen mennä kauppakeskus Itiksen kiinniottotiloihin hakemaan naispuolista epäiltyä näpistelijää. Partio otti kauppakeskuksen vartijoiden luota kyytiinsä naisen, joka kertoi poliisille henkilötiedot ja esitti ajokorttinsa.

Aiemmin nainen oli vartijoiden mukaan käynyt näpistelemässä kolmessa eri liikkeessä Itiksen kauppakeskuksessa. Nainen oli poliisin tullessa paikalle niin sekavan oloinen, että partio päätti viedä hänet säilöön rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Vasta kuljetettaessa poliisipartio huomasi, että hänellä oli matkassaan väärä ajokortti. Kuva ei vastannut kiinniotetun naisen tuntomerkkejä.

Nainen kuitenkin väitti olevansa ajokortissa oleva henkilö. Hetken selvittelyn jälkeen partio sai selville, että ajokortin esittämän henkilön omaisuutta olisi juuri äskettäin anastettu ja että ajokortti olisi kateissa.

Partio kuljetti tuntemattoman naisen kiinniotettuna poliisivankilaan, mutta nytpä nainen alkoi käyttäytyä hyvin aggressiivisesti. Hän harasi vastaan ja hänelle jouduttiin laittamaan käsiraudat.

Nainen kirkui, sylki ja potki poliisiauton takatiloja koko matkan. Poliisivankilalla nainen yritti potkaista yhtä poliisia poliisiauton takatilasta, kun häntä oltiin ottamassa ulos. Nainen jatkoi vastaan haraamista koko matkan sellille asti.

Jäädessään yksin selliin hän otti villapaitansa ja yritti kuristaa sillä itseään.

Tuntematon nainen jouduttiin viemään eristysselliin. Kuljetettaessa häntä sinne nainen harasi vielä vastaan, solvasi partiota ja lateli tappouhkauksia koko matkan ajan.

Naisen oikea henkilöllisyys saatiin selvitettyä myöhemmin. Asiaa tutkitaan muun muassa varkautena, kolmena eri näpistyksenä, väärän henkilötietiedon antamisena ja virkamiehen vastustamisena.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: rikos, poliisi, näpistys, nainen, riehuminen

Kommentit

Oma kommentti