Oppilas: ”Naisopettaja flirttaili ja hipaisi yläasteella”

Ilotyttö paljastaa -kohublogia kirjoittava 23-vuotias prostituoitu on avautunut taustoistaan. Hän kertoo joutuneensa yläasteen opettajansa mielenkiinnon kohteeksi nuorena. Hän ei kuitenkaan ymmärtänyt asiaa.

-Hän pyysi monta kertaa jäämään kahden kesken kun hän halusi auttaa mua fysiikan tehtävissä ja ehdotteli että voidaan tavata vapaa-ajallakin. Kyllä siinä selvää flirttiä oli, mutta en mä sitä jostain syystä älynnyt ennen kuin jälkeenpäin, kun olin jo lukiossa. Mitään koskettelua ei ollut eikä hän varsinaisesti mitään seksuaalista ehdotellut, mutta kyllä se ystävällisyys ja silmiin katsominen ja hymyileminen ja vaivihkainen hipaisu sieltä täältä joskus oli sellaista näin jälkeenpäin. Ei mua tuo nyt ällötäkään kun se oli nainen, jostain syystä. Mutta jos se olisi ollut pervo setä, niin…ai että…sitten kyllä olisin tykännyt. Hahah. No joo ei. Mutta kuten tiedätte, olen tykännyt aina vanhemmista miehistä, jostain syystä, ilotyttö kirjoittaa provokatiiviseen sävyynsä.

Hän kertoo blogissaan myös seksikaupan ABC:n eli mikä on laillista, mikä ei ja paljastaa järkyttyneensä viime viikonlopun asiakkaastaan. Tämä oli nimittäin 16-vuotias teinipoika. Kuva: Unsplash

Lue blogi täältä

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: ilotyttö, blogi, prostituutio, huora

Kommentit

Oma kommentti