Oskari Katajisto ja Jasmin Mäntylä: Kolmiodraama?

Oskari KatajistoEx-malli Jasmin Mäntylän ja näyttelijä Oskari Katajiston kohusuhteeseen on ilmestynyt kolmas osapuoli. Mikä onkaan suhdehärdellin alaston totuus, siitä ottaa selvää syyskuun Hymy-lehti.

Noin kuukausi sitten uutisoitiin, että Jassu ja Oskari ovat yltiöpäisen rakastuneita. Hymy tavoitti kyyhkyläiset yhteiseltä lomalta. Oskari vakuuttaa, että hän seurustelee vain ja ainoastaan Jasminin kanssa. Siitä huolimatta Oskari (oikealta nimeltään Sami) on bongattu julkkismiesten seurassa aikaisemminkin viihtyneen Annika Väisäsen seurassa.

Oskari vakuuttaa, että Annika on vain ystävä, mutta Annika lähettää Oskarille terveisiä:

-Jaa, mitäköhän se Oskari oikein höpöttää.

Lue Hymystä, mistä oikein on kysymys.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, Oskari Katajisto, Annika Väisänen

Kommentit

mutta tällä hetkellä varmaan aika rahan tarpeessa.ei se muuten tämmöistä tekisi..naurettavaa.. joo ja mitä sit vaik vaik seurusteli ? se teki silti jjutun ”kolmiodraamasta” mitä ei edes ollu.tämä annika se miesten keskuudessa on noilla hoodeilla se tyrkky 🙂

mutta tällä hetkellä varmaan aika rahan tarpeessa.ei se muuten tämmöistä tekisi..naurettavaa.. joo ja mitä sit vaik vaik seurusteli ? se teki silti jjutun ”kolmiodraamasta” mitä ei edes ollu.tämä annika se miesten keskuudessa on noilla hoodeilla se tyrkky 🙂

Hei miettikäähän vähän ja muistelkaa,tämä Annika onse joka teki saman Anne-mari Bergille ja Pertulle. Tyrkkynainen.Ei muuta.

Jasmin oli aikaisemmin naimisissa homon kans. Ja nyt sitten tää häntäheikki. Aika naiivi taitaa olla.

”jasmin varmasti porukan fiksuin”.. ja ainut kuka ei oo elämässään koskaan tehnyt mitään muuta kuin roikkunut lehtien palstoilla juuri niin. 😀

Anteeksi nyt vain, mutta todellisuudessa Jasmin on varmasti ton porukan fiksuin! Lisäksi Jasmin, jätä nyt äkkiä toi Oskari ja etsi joku kunnon mies. Olet tehnyt hyvää työtä siellä Oulussa ja hyvä niin. Älä etsi näistä julkkis miehistä itsellesi miestä, niistä vaan ei ole mihinkään! Tsemiä Ouluun, äläkä jää tota Oskaria suremaan!!! Toiseksi tolle toiselle mimmille, miksi sekaannut Oskariin vaikka tiesit Oskarin seurustelevan Jasminin kanssa? Taisit kyllä myydä tän jutun hymylle ja siksi Oskari ei sua enää halua treffailla… Näin se vaan menee!

”Kun kerran on saanut itsensä samaan uutiseen Jasminin kanssa, paluuta ylemmälle tasolle ei ole.” Hyvin sanottu.

Katajiston draamat ovat yhtä uskottavia kuin ufot taivaalla, ei tuo jätkä saa edes kännistä misua. Ainoa draama on että kundi luule olevansa joku kovakin kaataja, mut totuushan on että vain omasta mielestään.

Nuo kaksi muuta tiedän, mutta kuka tuo karsean näköinen pallopäämuija on? Silmiin sattuu, arrggghhh……..

Annika Väisäsen? Who the fuck is Annika? Nobody! Julkkis? wannabe!

Oskari, tuo loistava tulkitsija ja näyttelijä(?) on päässyt vihdoinkin oikeaan seuraan. Kun kerran on saanut itsensä samaan uutiseen Jasminin kanssa, paluuta ylemmälle tasolle ei ole.

Hyvä Oskari, kyllä tosimies aina kaksi muijaa jaksaa hoidella!

Eihan toi Oskari (vai mikalie sami) koskaan ole ollut uskollinen kenellekaan! Ei tassa ole mitaan uutta.

sami perkele, elä ole käki muni vaan omaan pesään.. nyt jasminia vituttaa ja sinä oot kohta ihan ypö

Jaa-a, taitaa olla Sami-Oskari varsinainen häntäheikki. Eikä ole hassua, että tekee mieli muutakin kuin Jassua.

Oma kommentti