Oskari Katajisto joukkohakattiin, näky järkyttää!

Näyttelijä Oskari Katajisto vietti perjantaina iltaa tamperelaisessa ravintolassa ystäviensä kanssa kesäteatterikeikan jälkeen. Kotiin mennessään hän poikkesi nakkikioskille ja oli jo ehtinyt ostaa lihapiirakan, kun täysin tuntematon mies löi häntä lujaa nyrkillä suoraan kasvoihin.

-Olen monessa liemessä keitetty, mutta tähän iskuun en osannut varautua yhtään. Tipahdin saman tien maahan ja kimppuuni kävi vielä pari miestä lisää, Oskari kertoo järkyttyneenä.

-Miehet, joita oli ehkä kolmesta viiteen, pakenivat saman tien lennossa tulleeseen taksiin. Tapauksella oli paljon silminnäkijöitä ja he ottivat kuvia. Miehet tullaan kyllä tunnistamaan.

Oskarilla ei ole hajuakaan siitä, miksi hän joutui uhriksi. Vaikutti tosin siltä, että miehet tunnistivat näyttelijän.

-Meillä ei ollut minkäänlaista sanaharkkaa, en juuri edes huomannut miehiä. Jälkeenpäin kuulin, että samat tyypit olivat uhkailleet myös seurassani ollutta henkilöä sekä yhtä jonossa seisonutta naista.

Oskari ei osaa sanoa saiko hän lievän aivotärähdyksen. Olo on ollut hieman hutera lauantain ja sunnuntain.

-Menen maanantaina lääkäriin ja samalla käyn tekemässä rikosilmoituksen. Onneksi paikalla oli paljon todistajia, jotka näkivät tapahtuman ja tekijät.

Pahoinpitely tapahtui rautatieaseman lähellä sijaitsevalla nakkikioskilla.

Hymy kertoi pari päivää sitten oudosta tilanteesta, jossa tuntemattomat hakkaajat päättivät lyödä satunnaisia ohikulkijoita huvikseen. Uhriksi valikoitui juontaja Janne Kataja, mutta hän pääsi tilanteesta karkuun.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Oskari Katajisto, pahoinpitely, Sanna Katajisto

Kommentit

Oma kommentti