Outo golf-mailatappelija Tampereella: Sivulliset taltuttivat

Poliisipartio sai kello 01.30 tehtävän Tampereen Koskikadulle, jossa oli taksitolpalla tappelu meneillään ja ilmoituksen mukaan paikalla heitellään esimerkiksi golfmailoja.

Partion saavuttua paikalle sivulliset henkilöt pitivät maassa miestä, joka käyttäytyi aggressiivisesti. Mies laitettiin raudoitettuna poliisiautoon. Hän käyttäytyi yhteistyöhaluttomasti, ei suostunut kertomaan henkilötietojaan eikä tapahtumien kulkua.

Tilanne oli saanut alkunsa epäselvyyksistä taksijonossa. Alustavan tiedon mukaan jonon eteen oli tullut mies golfbägin kanssa. Hänen taakseen jäänyt jonottaja hermostui tästä, alkoi viskellä miehen golfmailoja ympäriinsä ja lopuksi oli viskannut koko bägin toisen suuntaan.

Tilannetta rauhoittelemaan mennyt mies oli mailojen viskojan toimesta heitetty katuun ja hän oli lyönyt kaatumisen yhteydessä päänsä. Seuraava väliin tullut mies joutui myös käsirysyyn etuilusta kimpaantuneen miehen kanssa, joka lopulta päätyi raudoitettuna poliisiauton kyytiin.

Kaiken kaikkiaan sekavaa tilannetta tutkitaan alustavasti kahtena pahoinpitelynä. Kyseisen taksitolpan tapahtuman kiihdyttivät tunteita myöhemminkin. Vielä kello 04.39 aikaan tuotiin muiden ihmisten päälle käynyt mies kotiin vievän taksikuljetuksen sijaan poliisiautolla putkaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: poliisi, golfmaila

Kommentit

Oma kommentti