Outo huoltomies piinaa kohumalli Anne-Mari Bergiä!

Anne-Mari BergKohukaunotar Anne-Mari Berg avautuu Twitterissään oudoista naapurihäiriköistä, joita hän on saanut ristikseen Jyväskylän-asunnollaan.

-Inhoan naapureitani. Teippaillaan lappuja auton ikkunaan ja valitetaan milloin mistäkin, vaikka en olisi kotonakaan. Mikä tolkku on kyttäillä mun tekemisiä. Pimputellaan ovikelloa ja tullaan humalassa selittelemään jotain oven taakse, Anne-Mari ruotii.

-Kyllä voi olla typerää jengiä. Haluan yksityisyyden ja saman kohtelun kuin muutkin, perkele!

Myös huoltomiehen erikoinen käytös hämmästyttää AMB:tä.

-Huoltomies ramppaa luonani jatkuvasti ilmaamassa pattereita, mittaamassa huoneen lämpötiloja, tarkistamassa sähköjä jne. Joku tässä kyllä mättää…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anne-Mari Berg

Kommentit

Anne mari on seksikkäin nainen julkisuudessa mitä on koskaan ollu ja tulee oleen aina!!!!!!!!!!!!!!! PAINAKAA KAALIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joo o, tais AMB itse tulla avautumaan tänne? HEHE ! Yllättävän paljon samanlaisia sanoja mm ”Hei haloo, Kohtuullinen, Vouhkoamasta, Well, ja Hitto” Joo tietenkin, AMB sieltä kohta avautuu lisää ja sanoo, että näähän on ihan suomenkielisiä sanoja ja ketä vaan voi niitä käyttää, mutta HEI HALOO, älä pidä meitä lukijoita niin tyhminä, minä henk.koht kyylään fb:ssäkin sun statuspäivitykset yms muut niin muutaman kerran vkossa, jotta pysyn kärryillä touhuistasi, pidän sua kauniina ja PIDIN fiksuna paitsi en enään, kun tosiaan luulet että jopa huoltomieskin ramppaa luonasi VAIN koska haluaa kyylätä sua. hahhah. get a life AMB.

Hei haloo!

Aina välillä käyn vilkaisemassa Hymy:ä, jos ei ole mitään parempaakaan tekemistä. Nyt huomasin tämänkin:

1: Ihan varmasti talon huoltomies ei ole vähään aikaan ”saanut” ja ihan varmasti kuvittelee saavansa, naiselta joka näyttää…well, yliseksikkäältä ja helpolta. Oma mielipiteeni ei missään nimessä ole tällainen, mutta, kieltämättä aika moni on sitä mieltä jos naisella on ”muovia” rinnuksissaan ja hän käyttää paljastavia vaatteita, niin hän ”kerjää” piiskaa ynnä sun muuta.

2: Julkisuuden henkilöt ovat paljon mielenkiintoisempia kuin naapurin tuijat ja maijat, joista ei kuulu kuin pieru korkeintaan. Varsinkin jos nämä julkisuuden henkilöt ovat kauniita nuoria naisia, jotka näyttävät paremmilta kuin parhaimmatkin aikuisviihteen pääosan näyttelijättäret.

3: Sun, sun ja sun, miehes ihan varmasti ”töksäyttäisi” mielellään jos vaan saisi. Mutta kun ei saa. 😉 Sehän niitä miehiäkin rassaa. Miten niin tuollaiselta ei saa?
Sitä en käsitä: Mikä, kauniissa, nuoressa, solakassa naisessa niin paljon ketuttaa, että kaunista, solakkaa, nuorta naista on aina haukuttava (automaattisesti) jos siltä ei saa?
Helpommin se miehes pesää sais naapurin tuijalta ja maijalta kuin AMB:ltä!
Kannattaisko vilkaista siihen naapurin tuijaan ja maijaan?

Lakatkaa hyvät naiset vouhkoamasta.
Jos oot lihava, lenkille siitä. Jos oot ruma, kampaajalle ja meikkaajalle siitä. Jos oot tyhmä, hitto kirjastoon vaikka sitten.
Lakkaa arvostelemasta muita. Se on sun omaa syytäs ettei talon huoltomies koputtele omaan ovees turhaan ja joka päivä!
Vaikkei sen pitäisikään missään nimessä turhaan koputella muutenkaan, mutta kuka nyt on koskaan historian aikana saanut miehen pysymään kauakana kauniista naisesta???

Terveisin.
Kohtuullisen kaunis nainen!

Ameeba aina avautuu julkisesti siitä kuinka aina joku MIES kyttää häntä tai ahdistelee ja kuinka facebookissa naiset pillastuu kun MIEHET ovat hänen ystäviään, jne. Nyt huoltoMIESkään ei anna rauhaa. Eikö hän ole vähän sitä hakenutkin?! Aina hänellä on vain kitisemistä, olisi iloinen siitä huomiosta minkä niiltä MIEHILTÄ nyt saa. Vai onko tässä sitä, että kun mitään ei ole kirjoitettu vähään aikaan, on Ameeban pakko hakea taas huomiota itselleen? Tiedetään se jo: se olet niin magee beibe, rauhoitu 🙂

ANNE-MARI SÄ OOT OKSETTAVA TYRKKY,SAMAA TASOA KUIN TUKIAINEN! JA SULLAKAAN EI OO MITÄÄN ANNETTAVAA JULKISUUDELLE

pakkoko on asua Jyväskylän alueella jossa on vain kaupungin vuokra-asuntoja ja mamuja

ei sua oikeesti kukaan kyttää, oot vaan niin julkisuuden kipee että sylettää

Ei millän pahalla mut ku näit asioit täält stadist päin hienostoalueelt meren rannalta kattoo niin tota onks toi niinku toi kangaslampi vai mikä se lääväalue siellä on niin onks se jotenkin vajakkei täynnä??? ihan vaanku oon kuullu.

kiitos samoin Anne Mari inhotaan sinua myös.

t. talon asukkaat

Voihan AMB valitat kun nyt kerrankin saat sitä huomiota tosin vain huoltomieheltä. Eihän sellaista voi sallia hymyn oma julkkis!

Ei sua kukaan kyttää mies hoitaa työnsä varmaan ja sä siltikin valitat siitä kun, jos ne patterit jättää ilmaamatta ne ei toimi ja ääniä alkaa kuulua.

Olisko sulla mitään syytä AMB katsoa peiliin parkkeeraatko oikein vai puoliksi toisen ruutuun? Aivan mielenkiinnosta kysyn?

Koitat olla jotain mitä et _todellakaan_ ole.
Liika meikkiä peittämässä ne rumat kasvot ja tissitkin pitänyt suurentaa muovilla. :p

Oma kommentti