Outo silikonivillitys valtasi suomalaisjulkut – marssivat joukolla kirurgille!

Denise Richards, Kourtney Kardashian ja Tori Spelling ovat julkkuja suurten vesien takaa, ja heillä kaikilla on kokemusta silikonirinnoista. Iltalehti kertoo naisten heränneen kritisoimaan silikonibuumia. Tori Spelling kertoo katuvansa leikkaustaan ja väittää, ettei olisi koskaan hankkinut implantteja, jos olisi tiennyt niiden vaikutuksesta rintamaidon tuottamiseen.

Suomessa on kuitenkin aivan toisin. Suomalaiset pintajulkut päinvastoin ovat joukolla lähdössä suurentamaan rintavarustustaan. Hymy-lehden tiedossa on, että uusia ja entistä isompia silikoneja haaveilevat Henna Tuominen, Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen sekä BB-Inka Tuominen.

Tiettävästi kaikki ovat marssimassa rintojen suurennukseen vielä tämän vuoden puolella. Henna Tuomisen silikonit ovat vasta toukokuussa laitetut, mutta hän haaveilee jo isommista. Inka Tuomisenkaan implantit eivät ole vielä vuoden vanhat.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Denise Richards, Henna Tuominen, Inka Tuominen, Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Kourtney Kardashian, Tori Spelling

Kommentit

Oma kommentti