Outo silikonivillitys valtasi suomalaisjulkut – marssivat joukolla kirurgille!

Denise Richards, Kourtney Kardashian ja Tori Spelling ovat julkkuja suurten vesien takaa, ja heillä kaikilla on kokemusta silikonirinnoista. Iltalehti kertoo naisten heränneen kritisoimaan silikonibuumia. Tori Spelling kertoo katuvansa leikkaustaan ja väittää, ettei olisi koskaan hankkinut implantteja, jos olisi tiennyt niiden vaikutuksesta rintamaidon tuottamiseen.

Suomessa on kuitenkin aivan toisin. Suomalaiset pintajulkut päinvastoin ovat joukolla lähdössä suurentamaan rintavarustustaan. Hymy-lehden tiedossa on, että uusia ja entistä isompia silikoneja haaveilevat Henna Tuominen, Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen sekä BB-Inka Tuominen.

Tiettävästi kaikki ovat marssimassa rintojen suurennukseen vielä tämän vuoden puolella. Henna Tuomisen silikonit ovat vasta toukokuussa laitetut, mutta hän haaveilee jo isommista. Inka Tuomisenkaan implantit eivät ole vielä vuoden vanhat.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Inka Tuominen, Henna Tuominen, Denise Richards, Tori Spelling, Kourtney Kardashian

Kommentit

Outo villitys tosiaan. Kumitisseillähän näiden ”ura” on alkanut, pitäähän niitä suurentaa kun alkaa kiinnostus lopahtaa.

JULKUT..? Tarkoititte varmaan TYRKYT.!

Ahaa. Eräs lehti ja eräs toinen lehti maksavat nämä implantit, joita kantajansa sitten esittelevät lehden sivuilla ja ovatniiiin onnellisia uusista ystävistään. Ja itsetunto nousee.

mäkin laitan litran mega silikonitisut,jää nää segundajulkut toiseks

Oma kommentti