Kuva: Mika Kanerva

Outo sotku: Suomalainen rallikuski ja liikemies kammettiin politiikasta!

Legends-rallia ajava ja Mind Spa -juoman kehittäjänä tunnettu liikemies JJ Mäntysalo ponnistaa sitoutumattomana vasemmiston listoilta tulevissa kuntavaaleissa. Tätä edelsi erikoinen kädenvääntö keskustan kanssa. Paraikaa Mäntysalon juristi tutkii, onko asiassa syyllistytty epämääräisyyksiin.

Mäntysalo kertoo Hymylle, että Honkajoen piirin keskustapuolueen vaalipäällikkö pyysi häntä kunnallisvaaliehdokkaaksi, ja hän suostui, olihan hän juuri liittymässä keskustaan.

-Paikallisyhdistyksen kokous pidettiin muutama päivä sitten, ja ehdokkuuteni päätettiinkin sitten torpata. Sain ilmoituksen asiasta, eikä sitä perusteltu millään tavalla, Mäntysalo ihmettelee.

Hän on kuullut kokouksen kaikuja ja uskoo, että ehdokkuus on kilpistynyt olettamuksiin Mäntysalosta värikkäänä henkilönä, pelkoon kärkevistä kommenteista ja sanavalmiudesta.

-Pelkona näyttää olleen että menen läpi ja saan ääneni kuuluviin. Todellinen syy on vanhojen kuntapoliitikkojen yrittäjäpelko, joka kumpuaa menestyneistä liiketoimistani, Mäntysalo uskoo.

-Honkajoen kunnallispolitiikkaa kuvaa hyvin myös se, ettei kunnallisjärjestön puheenjohtaja rohjennut itse välittää tietoa kokouksen päätöksestä minulle. Tämä on juuri sitä viime vuosien kasvotonta paikallispolitiikkaa Honkajoella, johon haluan tehdä muutoksen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: politiikka, JJ Mäntysalo, Jyri Jose Mäntysalo

Kommentit

Oma kommentti