Outo yhteensattuma Martinan ja Eskon kriisipesäkkeissä: Kymppilinjan Janne!

Avioeroon päätynyt kohupari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen poti suhdekriisiä jo viime juhannuksena, mutta asiat saatiin tuolloin sovittua. Hymy sai jo kesällä vihjeitä, joiden mukaan Martina olisi viihtynyt RMJ-festareilla Kymppilinjan solistin Janne Ordenin kanssa ja seurueessa. Hymyllä ei ole tietoa julkkisten suhteen tarkemmasta laadusta.

Janne päätyi otsikoihin vain muutama päivä RMJ:n jälkeen, kun tuntematon mieshenkilö hakkasi hänen leukaluunsa tohjoksi Helsingin keskustassa. Tapausta ei ole selvitetty, ja Janne on kertonut Hymylle, ettei hän muista tekijää.

Kohuparin tuoreeseen eroon liittyvät tapahtumat saivat Eerikäisen kommenttien mukaan alkunsa jo uuden vuoden tienoilla Levillä, jossa pariskunta lomaili. Erittäin outo yhteensattuma on se, että myös Kymppilinja ja Janne Orden olivat jälleen Levillä!

Hymy ei tavoittanut Jannea kommentoimaan mielenkiintoista sattumasumaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Janne Orden, Martina Aitolehti

Kommentit

kyllähän martinan laastariksi ja salarakkaaksi ottas. niin tai sit raksa-auton koriseeksi 🙂

Hän on erittäin kaunis 22v brunetti, mallinhommiakin taitaa tehdä. Martinaa 100x kauniimpi ja seksikkäämpi. Ei varmaan kauaa ole sinkkuna.

minkä ikäinen tyttö on? onko hän esimerkiksi opiskelija, pintaliitäjä, malli vai mikä? kiinnostaa, vaikka käykin sääliksi hänen puolestaan.

Super hyvännäköinen pieni blondi joka löytää oikeasti vielä vierelleen MIEHEN:)

Eiköhän tuo kolmannen osapuolen tyttöystävä kannata jättää kuitenkin rauhaan, viaton kun varmasti kaikeen on. Parempi teidän keskittyä syyllisten haukkumisella mässäilyyn. Ja eiköhän se Esko tälläkin kertaa palkkaa jonkun hakkaamaan tuon kolmannen osapuolen, kuten teki viime kerrallakin, älykäs ja hyväkäytöksinen mies itse kun on.

Sekasinhan toi Martiina on kokoajan ollut. Ei se Eskokaan mikään fiksu tai filmaattinen ole, mutta on sillä enemmän järkeä päässä kun tolla Martinalla.. Toivottavasti Esko siis saa huoltajuuden sen lapsen takia, nimittäin en usko että hirveen tasapainosta ihmistä voi kasvaa Martiinan lähellä…

Kyllä se on pokerinpelaaja. Etsinyt tanssi ryhmää Ssuomesta

siis kuka tää stefanin tyttöystävä on? joku julkkis? martinan ja eskon kaveri?

Stefan olisi saanut miettiä ensin, mitä tekee… Kaunis nainen tuo Martina mutta Stefu ei huomioinut avioliittoa, sekä pientä lasta asiassa!!!

Kaks parisuhdetta meni pilalle. 4v suhde ja avioliitto!!! Näiden kahden martinan ja stefanin takia… Hävytöntä!! Ovat jo muutaman viikon tapailleet, harrastaneet sekisä useaan otteeseen

Nuorukaisen naama on sensuroitu myös tuosta Oikotien asuntoilmosta.

martina on 2. luokan julkkis, eihän nyt artisti tuollasta alaston kuvissa heilunutta naikkosta olisi huolinut.

Esko on nyt käyttäjän Aleksei Eremenko kaveri. hmm :p eikös toi ollu se tyyppi, kenen takii Martinasta tuli ”salarakas” ?

ei löydy stefan thermanin lärviäkään enää kiinteistövälityksen ”yhteystiedot” osiosta.

todella sääli kaikkien kannalta. harmittaa erityisesti tämän stefanin tyttöystävän puolesta, kun joutuu sotketuksi noihin kuvioihin. vai onko hänkin julkisuuden henkilö vai ihan tavallinen?

todella sääli kaikkien kannalta. harmittaa erityisesti tämän stefanin tyttöystävän puolesta, kun joutuu sotketuksi noihin kuvioihin. vai onko hänkin julkisuuden henkilö vai ihan tavallinen?

Tänään on kerrottu, että Martinalla on ulosotossa yli 16 000 egee ja Eskolla 8 000 egee.

Kyllä Martina facebookissa vielä on, tosin ei kenen tahansa nähtävillä olevalla profiililla. Koko fb alkaa olla jo niin junttien juttu että kukapa nykyaikainen ihminen siellä enää viitsisi majaillakaan.

no etuoveltahan se stefu vielä löytyy kuvan kera. LKV-tutkinto sai nyt uutta nostetta. asuntotuomareilla varmaan käy ovi, puhelin ja sähköposti.

ehkä niit on ollu kaks? tai sit yhestä homma lähteny purkautuu….

Jälleen herää kysymys miksei Jussi Jokista mainittu tässä artikkelissa?

surullisinta on se että löytyy kolmas eli tämä Stefan 5 v martinaa nuorempi, mutta myös hänen nyt jo ex-tyttöystävänsä eli neljäs osapuoli…

Eikös kaikki sydänsurut ratkea, jos seiska (tai miksei hymykin) kustanna lemmenloman…

Eipä noilla stripparin tuloilla paljoa saa. Paree vaihtaa rikkaampaan 🙂

surullisinta on se että löytyy kolmas eli tämä Stefan 5 v martinaa nuorempi, mutta myös hänen nyt jo ex-tyttöystävänsä eli neljäs osapuoli…

Eipä muuten löydy enää Martinaa facebookista!! Niin suorasukainen Martina ei enään olekkaan niin suorasukainen, vaan häviää vähin äänin, kun alkaa liikaa polttelee siipiä!! 🙂

Hei Martsu HAARAT AUKI tulee SUKUPUOLITAUTI lalllalallallal

Eiköhän se oikea tyyppi ole se asunnonvälittäjä kloppi.

Ei Hymy väitä että toi äijä ois mikään kolmas pyörä. Se vain kertoo oudosta yhteensattumasta eli siitä, että siellä missä kriisi ja tapahtumakenttä, siellä myös Kymppilinja. Hauki hauki…

No tuota, työkaveri yllätti Martinan Hullu Poron vessasta antamasta suuhoitoa jollekin miehelle.

Eskohan myönsi eräälle medialle eroon liittyvän kolmas osapuoli.. Kukakohan se on? 😉

”WHO CARES! Noi kaks pelleä, tziisus..”

Sanoo joku, joka on tullut hymyn sivuille lukemaan uutista otsikolla: ”Outo yhteensattuma Martinan ja Eskon kriisipesäkkeissä”

Stefan Therman nimistä kaveria Esko itse haukkuu facebookissa.

Oma kommentti