Sanna meikkaa MTV:n Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Pääministeri Marinin koronabilekohu: ”Kuinka hän ei ymmärtänyt omatoimisesti”

Pääministeri Sanna Marin (sd) näyttäisi jälleen kerran ampuneensa itsensä kohun keskiöön.

Iltalehden mukaan valtioneuvoston turvallisuusyksikkö lähestyi ministereitä kaksi kertaa tekstiviestillä kehottaen välttämään kontakteja, kunnes heidät on koronatestattu. Syynä oli ulkoministeri Pekka Haaviston koronatartunta. Ministerit ovat olleet yhdessä ja samassa tilassa ennen Haaviston tartunnan toteamista.

Seiska-lehden mukaan Sanna Marin lähti viesteistä huolimatta baariin ja vietti siellä pilkkuun asti aikaa.

Ulkoministeriö tiedotti Haaviston koronasta kello 22.30 eilen illalla.

Iltalehden mukaan turvallisuusyksikön ”hätätekstareita” oli lähetetty ministereille jo kello 20 ja 22.

Pääministeri Marin on kertonut tänään hakeutuneensa koronatestiin, joka oli negatiivinen. Hän kiistää että olisi saanut lauantaina mitään erityisohjeita välttää kontakteja. Myöhemmin hän twiittasi, että turvallisuusosaston viestit olisivat tavoittaneet hänet vasta tänään sunnuntaina.

-Olen tullut lauantai-iltana informoiduksi ministeri Haaviston koronatartunnasta ja samalla saanut arvion, ettei erityistoimille ole tarvetta. Tässä yhteydessä en saanut ohjeistusta välttää kontakteja, Marin totesi somessa.

Erikoiseksi Marinin puheet tekee se, että vaikka hän ei olisi saanutkaan ohjeita, niin eikö pääministerin tulisi yleisellä elämänkokemuksella ymmärtää, ettei altistuneen olisi syytä rynnätä baariin epävarmassa tilanteessa.

-Kuinka hän ei ymmärtänyt omatoimisesti näin yksinkertaista asiaa, nimimerkki ”Juuso33” kysyy somen keskustelupalstalla ja kulminoi mitä ilmeisemmin hyvin monen tavan tallaajan ajatukset.

KATSO KENEN KANSSA SANNA BILETTI LAUANTAINA – YLLÄTTÄVÄÄ SEURAA!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: pääministeri, Sanna Marin, korona, bile-Sanna

Kommentit

Oma kommentti