Pahoinpitely laivalla – suomalaislaulaja perui keikkansa!

Kaija Lustila ja Jari PuhakkaLaulaja Kaija Lustila on perunut täksi päiväksi suunnitellun yksityisesiintymisensä Tallinnassa. Syynä on tiettävästi Tallinnan-laivalla tiistaina sattunut pahoinpitelyepisodi. Laivalla Lustila, 45, ja hänen miesystävänsä, Bumtsibum-pianistinakin tunnettu kapellimestari Jari Puhakka, 46, joutuivat kahakkaan keskenään.

Hymyn saamien tietojen mukaan pahoinpitely tapahtui tiistaina M/S Norlandia-aluksella, jossa Kaijalla oli myös esiintyminen. Hymyn vinkkien mukaan käsikähmä käytiin Lustilan ja Puhakan hytissä. Tiettävästi Lustila on joutunut käymään lääkärin hoidossa tapahtumien jälkeen. Hymyn saaman vinkin mukaan poliisi oli vastassa Puhakkaa satamassa.

-Kaijan kanssa juteltuani hän ei ole valmis ainakaan vielä kommentoimaan asiaa medialle. Laivalla on kuitenkin ollut ”hässäkkää”. Kaija ei esiinny torstaina Tallinnassa, vaan häntä tuuraavat tämän vuoden tangokuningatar Mervi Koponen ja toiseksi tullut Heikki Koskelo, kommentoi asiaa Hymylle Lustilan keikkamyynnistä vastaava Liisa Marjomäki Auraviihteestä.

Hymy tavoitti aamulla puhelimen päähän myös kapellimestari Jari Puhakan, joka löi luurin toimittajan korvaan. Myöhemmin Puhakka vastasi tekstiviestiin: ”Terve. Kirjoita mitä haluat, kunhan nimi on oikein. Jutun ja sen todenperäisyyden luettuani kerron mielelläni julkisuuteen miten asiat todella menivät.”

Hymy julkaisi tangopiireissä hyvin tunnetusta pariskunnasta pusi-pusi-haastattelun viime vuoden elokuussa. Haastattelussa syksyn yllätyspari kertoi, kuinka 18 vuotta kestänyt ystävyys roihahti rakkaudeksi.

-Olemme huomanneet, että arvomaailmamme kohtaavat. Pidämme samanlaisista asioista. Osaamme myös molemmat arvostaa tavallista arkea, elämän hienoja, pieniä asioita. Ollaan vaikka mökillä, käydään puusaunassa ja nautitaan toisistamme, kertoili Lustila Hymylle.
Hänen mielestään Jari on suorastaan umpiromanttinen ja joka naisen ihannemies:

-Kun tulen 400 kilometrin päästä laulukeikalta kesämökille, kynttilät loistavat sekä pihalla että sisällä mökissä, toissavuoden Tangomarkkinat-kilpailun kakkonen kertoi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jari Puhakka, Kaija Lustila, Mervi Koponen, Heikki Koskelo, Liisa Marjomäki

Kommentit

DUUNARILLE. Sinä itse olit laivalla, kun se kapellimestar
löi itkevää Kaijaa ja turvamiehet pistivät ukkelin aisoihin. EI KOSKAAN PIDÄ TUOLLAISTA UKKOA SIETÄÄ. Seuraava kerta on vielä kamalampi. Voi tulla naiselle pysyvä vamma ym. Raastupa ratkaisee ja tuomarit tutkivat, kun uhri on tehnyt kerran rikosilmoituksen. Ei väkivaltaa saa koskaan salata!

KYLLÄ VAKIVALLASTA PITÄÄ VOIDA PUHUA! On liian paljon naisia,jotka vaikenevat,kun mies hakkaa näiden vartaloa, lyö silmän mustaksi. Terveysasemilla väkivallan jälkiä paikataan satoja ja satoja viikoittain… KYLLÄ NAISEN PITÄÄ HETI TEHDÄ RIKOSILMOITUS MIEHESTÄ ja toisinpäin. Väkivaltainen ei lopeta lyömistä ennen kuin on mullan alla. Uhrin on katkaistava kaikki suhteet löyjää ja paettava ja paettava…

Älkääs nyt ihmiset jaksako kommentoida kun asiat eivät teille kuulu, ja ette tiedä mikä on tapahtumien kulku ollut.

HYI KAMALAA ! Väkivaltaa ei pidä sietää yhtään. Se jatkuu ja jatkuu loputtomiin ja vain raa’istuu. Hyvä, että teit Kaija rikosilmoituksen. Älä ikinä anna itseäsi pahoinpidellä. Mene pakoon hyvin kauas tuollaisesta.

Usein naiset käyvät päälle ja shit miehen syy???? Kun hieman läpsäsee takasin.

Siis onko tuo Puhakka hakannut useastikin Kaija Lustilaa? On kyllä niin outo suhde kuin olla voi jos jatkavat vielä yhdessä.

jos lyö kerran ,lyö toisenkin,oliko puhakan eka pahoinpitely,46 vuotiaana,epäilen,olen itsekkin ollut väkivaltaisessa liitossa,ja antanut anteeksi.

90-luvun alkuun jäänyt flirttinainen itse aiheutti koko episodin.

”Tango Taano: Tuntien ”tähtösen”, voipi siinä kappelimestarinkin hiat joskus palaa….”

Kuten myös, tähdykän HYVIN tuntien tämä oli erittäin todennäköinen tapahtuma 😀

kuka voi pulustaa miestä joka lyö naista se oli jarilta tosi rumasti tehty kyllä arvostus hantä kotaan romahti

Turpaan tuli ja kunnolla,olin paikan päällä pitelemässä Kaijaa,joka itki valitti korvaansa,josta tuli verta.Puhakka ’saatettiin’ulos laivasta turvamiesten kera ja porttikielto päälle!

täh onko tuo pianisti eronnut vaimostaan ja seukkaa lustilan kanssa jota nyt pahoinpiteli just joo ei olisi uskonut tuosta hepusta no ei ole koiraa karvoihin katsomista jos juttu pitää paikkaansa ketkään ei ole niin tyhmiä kun vaimon hakkaajat!

Tuntien ”tähtösen”, voipi siinä kappelimestarinkin hiat joskus palaa….

Se on muuten rikos tuo vaimon piekseminen, ei enää nykyisin asianomistajajuttu, joten käräjillä nassahtaa sakot ellei peräti vankeutta !

Kunnon mies on eronnut vaimostaan ja on kolmen tyttären isä. Alamäki on alkanut kunnon miehellä. Raukka mies lyö naisen sairaalakuntoon.

Kello 12.36 käynyt vierailijakin varmasti kunnon mies on. Vaikka ei sarkasmia tajua, niin kunnon mies on.

Mikä kunnon mies on sellainen joka vaimoa/heilaa turpiin mätkii ? Voi olla viina ja mustasukkaisuus taustalla,tiedä häntä !

Jari Puhakka kunnon mies. Näkee jo päällepäin. Kunnon mies on. Itsepuolustukseksi turpiin mätkii vain. Sen verran vain turpiin mätki, että viikon keikat peruuntui ja sairaalassa piti käydä.

pianistin kädet kannnenalle ja sit hypitään kannen päällä ja eise aina naisessa vika ole,länkyttäkääpaskaa tietämättömät

Lyhyeesti ja ytimmekkäästi kommentoiden:molemmilta paloi hihat toisiinsa ja sen jälkeen molemmat vetivät tosiaan lättyyn,that´s all.

Huomasimme,että arvomaailmaamme kohtasivat nyrkin muodossa, ihanaa ja kynttilät paloivat

Mehän ei tiedetä,mistä kaikki on johtunut,toivon että Kaija on ok,ja pystyy jatkamaan esiintymisiä !

Kyllä mä Lustilan kanssa jatkoille lähtisin heti. Sexy paketti ja flirttailja tyyppiä. Ehkä Puhakka on hiukan mustis ja veti herneen nekkuun.

Kyllä nainenkin voi olla väkivaltainen ja mies alistua siihen, koska häpeää

Arvomaailmat kohtaavat? Onneksi oma arvomaailmani on hieman toisenlainen.

Miksikö? Koska se on lehtien työtä kertoa.
Jos eka annetaan pus-pus-nami-nami-bumtsibum haastiksia lehdille ja sit nujakoidaan, niin kyllä kansalla on oikeus tietää.Repe

Miksi tästä pitää mediassa kertoa? Minä ja mun mies ollaan myös kahinoitu hytissä,syystä ja syyttä…ja ollaan yhä yhdessä,eikä tapella enää ollenkaan.Turhaa jorinaa, Puhakka on kunnon mies.Naisestaan en tiedä.

Niin eihän tosta jutusta nyt hirveesti voi vetää johtopäätöksiä. Kerrotaan nahistelusta hytissä. Siinä voi olla osallisena kumpikin. Se että miestä veis pollut putkaan ei kerro muusta kuin että ainahan yhteiskunta olettaa syyn löytyvän miehestä.

On tosi rohkeeta vetää vaimoa turpaan, luulin Puhakkaa mukavaksi mieheksi mutta tässä totuus!!

Ai tolta pullahiireltä? muahha
Jos oon taistelulajeja harrastanut ja kepeesti 20v nuorempi ku toi läski niin…

Tietämättä mitä tuolla on tapahtunut niin voi sanoa että tällaset voi olla kahden kauppakin. Kyllä se Mervikin Mattia varmaan mätki.

Oma kommentti