Paljastus: ”Jätin viinan, olin myös lääkeaddikti!”

Tuija JärvinenKohutuottaja ja -manageri Tuija Järvinen kertoo tuoreimmassa Hymy-blogissaan lopettaneensa alkoholinkäytön kokonaan. Hän paljastaa myös olleensa kymmenisen vuotta sitten lääkekoukussa lihasrelaksantteihin.

-Onneksi itse heräsin lopulta asiaan ja lopetin lääkkeen käytön kokonaan. Vieroitusoireitahan siitä tuli, hikoilua ja vapinaa joksikin aikaa. Olin myös aika hermostunut. Otin liikunnan ja jumpan avuksi, jotta pystyin keskittymään, ja kävin hieronnassa sekä akupunktiossa, Järvinen kertoilee.

Blogiin tuolta:

https://hymy.fi/blogit/kohumanageri-tuija-jarvisen-blogi/blogi/jatin-alkoholin-olin-myos-laakeaddikti

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, alkoholi, addiktio, lääke

Kommentit

Eikös tukiaisista julia myös jättänyt viinan ja samantien otsikoihin. Nämä turhakkeet tekevät mitä tahansa että pääsevät otsikoihin.

Hieno homma kun jätit viinan. Blogeista päätellen oilitkin aika usein kapakkatappeluissa, joten ehkä taakse ovat jääneet ne ajat, jolloin viina toi sinulle hyvää oloa.
Usein raitistumispäätös on helppo tehdä mutta vaikea pitää. Toivottavasti onnistut! Olisi hienoa kun voisit blogeissasi kertoa miten viinattomuus elämääsi vaikuttaa ja miten se muuttaa sinun elämääsi. Toivottavasti ahdistuksesi helpottaa ja saat elämääsi todellista iloa.

Oma kommentti