Panu hitailla vieraan kanssa!

annajapanuIdols-tähti Panu Larnos vietti intiimejä hetkiä levynjulkkareittensa jatkoilla Helsingissä muutama viikko sitten.

-Bileet järjestettiin Den Kungliga Klubbenilla, ja mukana oli myös nykyinen julkirakas Anna Abreu, Hymylle kerrotaan.

-Anna joutui kuitenkin lähtemään aikaisessa vaiheessa pois. Loppuillasta väki väheni, mutta Panu itse lähti vasta viimeisten joukossa pois. Sitä ennen hän oli tanssittanut intiimisti kivannäköistä tyttöä, joka oli selvästi Panusta kiinnostunut. Panun flirtti ei myöskään jättänyt epäilyksen sijaa.

Panu poistui kuitenkin tilaisuudesta yksin.

-Ehkä Panu oli hieman huppelissa, mutta kun hän on julkisesti tunnustanut olevansa äärimmäisen mustasukkainen Annasta, niin voisi kyllä käyttäytyä varautuneemmin. Minä ainakin olisin tullut niistä hitaista mustasukkaiseksi Annan asemassa, paikalla ollut kertoo Hymylle.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anna Abreu, Panu Larnos

Kommentit

Onko anna ja panu enää edes yhdessä? Joku muu lehti juurikin kertoi että Anna ei jäänyt suremaan eroa panusta…

voi elämä ei yks tanssi mitää tarkota !! ja ootte kuitenki manipuloinnu tota juttuu suuremmaks tai ootte vaa keksiny koko homman ku ei oo ees kuvaa tollasest !! ootte pilannu annan elämän ja jos sitä yritätte nii ei onnistu ku annalla on sadottain faneja et ihan turha luulo !! :oo oote aika pellei ku pitää tollasia laittaa lehtee EIKS OO MUUTA AIHETTA !! laittakaa britney spearsista tänne juttui nii uskon et kyl niitä lehtiä ostetaan !!

Ootteko kuullu semmosta sanontaa, kuin että jos pettää kerran, niin pettää aina. 😉

panu ei ikinä pettäis annaa niiinku joku tuol sano jo aikasemmin ja mistä te tiedätte miks panu ja sen exsä heidi eros ei panu varmaan ees pettäny heidiä ja heidillä on kuulemma jo uus. et hymy onki aina oikeessa

Taitaapi olla pelkkää korupuhetta koko kaveri. Hieno mies varmasti khehheh 🙂

Ei Panu pettäny edellistäkään tyttöystävää heh heh………. Panu on mies

9.

Ei tanssinut intiimisti, oli Panun ystävä. Tarkennus vielä tuohon; Panu ei ikimaailmassa menisi pettämään Annaa, tiedän tämän kun tunnen kaverin kuin veljeni. Ja on muuten hieman liiankin paljon rakasunut kyseiseen tyttöön kun ei riitä aikaa kavereille :). Hankkikaa jo ihmiset elämä, älkää juorutko asioista missä ei ole mitään perää. On niin helppoa juoruta lehdille kun näkee jonkun julkkiksen jossain tuntemattomassa seurassa. Siihen vain keksii jonkun hauskan tarinan ja soittaa lehteen rahan toivossa. Kyllä joillain vaan taitaa olla niin kovin surkea elämä ettei siitä löydy sisältöä tarpeeksi viihdyttääkseen itseään, tarvitsee tyytyä fiktivisiin sepostuksiin. Ja pliis älkää te muut uskoko näitä typeriä juoruja, nouskaa vähän ylemmälle tasolle, jooko

——————————————————————————-

Nii just, ei Panu pettäis Annaa! 😀

Inhottavaa juoruamista taas, yhden tanssin takia.

Ei tanssinut intiimisti, oli Panun ystävä. Tarkennus vielä tuohon; Panu ei ikimaailmassa menisi pettämään Annaa, tiedän tämän kun tunnen kaverin kuin veljeni. Ja on muuten hieman liiankin paljon rakasunut kyseiseen tyttöön kun ei riitä aikaa kavereille :). Hankkikaa jo ihmiset elämä, älkää juorutko asioista missä ei ole mitään perää. On niin helppoa juoruta lehdille kun näkee jonkun julkkiksen jossain tuntemattomassa seurassa. Siihen vain keksii jonkun hauskan tarinan ja soittaa lehteen rahan toivossa. Kyllä joillain vaan taitaa olla niin kovin surkea elämä ettei siitä löydy sisältöä tarpeeksi viihdyttääkseen itseään, tarvitsee tyytyä fiktivisiin sepostuksiin. Ja pliis älkää te muut uskoko näitä typeriä juoruja, nouskaa vähän ylemmälle tasolle, jooko.

ei sillä ole mitään merkitystä vaikka tanssisi hitaita jonkun kanssa. ei panu ole tehnyt mitään väärin.

5.

Taas näitä, hei oikeesti ei se välttämättä se intiimitanssi tarkota sitä että panulla ja jollakin toisella naisella olisi juttua annan selän takana.
Mitä te oikein kuvittelette?
Panu vaa irrotteli niinkuin muutkin!

29.5.2008 klo 22.15, nimetön (vierailija)

Panu on tunnustanut olevansa mustasukkainen. Useinhan sellaiset menevät ja itse toilailevat ”vähän niinku varoilta.”

Taas näitä, hei oikeesti ei se välttämättä se intiimitanssi tarkota sitä että panulla ja jollakin toisella naisella olisi juttua annan selän takana.
Mitä te oikein kuvittelette?
Panu vaa irrotteli niinkuin muutkin!

huoh…
panuhan seurusteli itse toisen tytön kanssa pitkään päästessään idolssiin. idols talossa sitte tutustui annaan paremmin ja muutakin teki vaikka seurusteli vielä vanhan tyttöystävänsä kanssa. joten petturi on ollut kerran, varmasti uudestaan.

Eihän tanssit nyt välttämättä mitään tarkoit? Saahan kai sitä tanssia ati vähän jopa flirttailla ilman sen suurempaa merkitystä? ;o

Oma kommentti