Paras seksinharrastusauto on valittu: Se on Audi! – Katso seksikäs video!

AutotestiSammakkosovinististen kommenttien vuoksi Audin myyntijohtajan pallilta eroamaan joutunut Esko ”nimi-on-enne-” Kiesi on saattanut Audin brändin aivan uusille urille. Jos auto ei aiemmin ollut tarpeeksi macho vastine aggressiivisen imagon omaavalle Bemarille, niin nyt kaikki tietävät, että innovatiivisin led-huomiovaloin liikenteessä erottuva kiesi suorastaan puhkuu testosteronia.

Näin oli myös joulukuussa pari vuotta sitten, kun Hymy testasi autot rakastelupaikkoina. Testivoittajaksi selviytyi, kuinkas ollakaan, Audi A6.

Takavuosien kohumalli Sanna Suutari sen loihe lausumaan: ”Koko auto käy esileikistä.”

Testattavia malleja oli 11.

Audista lausuttiin tuolloin näin:

”Herraskaista saksalaispeliä on vaikea kuvitella pikkutuhmiin autoleikkeihin. Tosiasiassa sedanissa riittää tilaa telmiä vaikka hattuhyllyllä! Eroottisista ajoasennoista on varaa valita. Portaatonta vaihdenuppia voi käsitellä sekä etu- että takapenkillä.
Harvassa autossa pitkäsäärinen rakastajatar voi nauttia maaliviivan ylityksestä ilman ylimääräisiä kramppeja, mutta Audissa ruutulippu heilahtaa hymyssä suin. Liian pitkä keulapelti osoittautuu peräänajossa hieman ongelmalliseksi. Ote lipsuu ja ajo muuttuu epävakaaksi. Seksikästä: Pitkä takapenkki. Vähemmän seksikästä: Liian pitkä keulapelti. Pisteet: 10.”

Katso video täältä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sanna Suutari, Audi, Esko Kiesi

Kommentit

Oma kommentti