Perheenisän raivo repesi: ”Meille ei enää ikinä osteta tätä hemmettiä”

Suomalainen perheenisä lähetti Hymy.fi:lle pari kuvaa ja totesi saatesanoiksi: Miksi hemmetissä tällaisia tuotteita valmistetaan ihmisten kiusaksi?

Kyse on alumiinifoliosta, jota perhe oli hankkinut. Probleema iski siinä vaiheessa, kun sitä olisi tarvittu kalan kääreeksi.

-Eihän sitä jumandeera saanut auki ei sitten millään. Siinä oli sellainen sinettinauha, jonka sain auki, ja sitten piti muka kivasti alkaa rullautua. Jouduin repimään ja raastamaan ja lopulta väsyin koko hommaan. Ei tullut lasta eikä p-kaa. Se folio ei sieltä tullut millään ilveellä, isä posmentaa.

-Tai tuli. Silppuna ja palasina.

Hänen mielestään nykyisin monet muutkin taloustuotteet ovat kokeneet samanlaisen huonolaatuisuuden puuskan.

-Ostin näitä kalliita Sini-vaateharjan tarravaihtopäitä, pari rullaa maksoi neljä euroa! Huh huh. Vaan kun sama juttu siinä. Jatkuvasti saa olla veitsen kanssa repimässä, kun ei se toimi se rulla eikä se paperi irtoa siitä niin kuin pitäisi, isä kiroaa. -Meille ei enää ikinä osteta näitä hemmettejä.

Nyt Xtra ja Sini, vähän laatua kehiin, hän toivottaa.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: alumiinifolio, folio

Kommentit

Toimii tuo Xtrakin, kun hyvin hellävaraisesti sitä kuorii ja käsittelee. On kyllä ohutta -> helposti repeilevää kalliimpiin verrattuna. Sitä saa mistä maksaa.

Oma kommentti