Personal trainerin uralle!

Johanna Tukiaisen tuottajana ja managerinakin aiemmin tunnettu missimamma Tuija Järvinen on suuntautumassa aivan uudelle uralle.

Hän tähtää personal trainerin ammattiin. Julkisuudessa kerrottiin hänen aloittaneen kolmisen vuotta sitten elämäntapamuutoksen, jonka myötä karisi huomattavasti kiloja. Nainen innostui tuolloin PT:n palveluja käytettyään myös omasta urastaan personal trainerina.

Hänet on hyväksytty tamperelaisen Bodycamp-yrityksen koulutettavaksi. Kurssin piti alkaa jo toukokuussa, mutta siirtyi nyt Tuijan harmiksi heinäkuulle.

-Olin pettynyt, kun en päässyt aloittamaan kurssia heti toukokuun alusta, koska minulle on jo nyt tiedossa asiakkaita, mutta olen helpottunut sitä tiedosta, että kurssi alkaa jo kuitenkin heinäkuussa. Odotan todella innolla sitä, Tuija kertoilee.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tuija Järvinen, personal trainer, Johanan Tukiainen

Kommentit

Tuijalla ei taida ollakoulutukseen vaativaa taustaa…ja en ymmärrä mitä järkeä…ihmeellistä on tuoda julkisuuteen koulutuksia joista maksaa itse ja joille voi osallistua kuka vaan…julkisuuden hakua vaan 😀

Täysin uusittu sekä paljon toivottu BodyCamp Personal Trainer koulutus on täällä!

Oletko tehnyt kuntosaliohjauksia jo usean vuoden mutta sinulla ei ole virallista todistusta ammattitaidoistasi. Haluaisitko täydentää tämän hetkistä osaamistasi?
BodyCamp järjestää koulutusta Personal Trainerin ammattiin. Bodycamp Personal Trainer lisenssi on osoitus vankasta ammatitaidosta ja osaamisesta. Koulutus tunnetaan kaikissa valveutuneissa hyvinvointi- ja liikunta-alan yrityksissä.

BodyCamp Personal Trainer koulutus koostuu neljästä intensiiviopiskelupäivästä jotka koostuvat kurssimuotoisista teoria-, sekä käytännön opetuksesta sekä 14 tunnin mittaisesta työharjoittelu jaksosta.

BodyCamp Kouluttaa noin 200 Personal Traineriä vuosittain.

Koulutukseen kuuluu lopputentti ja työharjoittelu jakso, joiden hyväksytysti suorittamisen jälkeen opiskelija saa lisenssin käyttää Personal Trainerin titteliä. Koulutus vaatii oma- aloitteellisuutta ja aktiivisuutta, sillä harjoittelun lisäksi koulutukseen kuuluu ravinto- oppi ja oikeanlaisen ravitsemuksen- ja ruokavalion laatimista asiakkaille. Lisäksi opetuksessa käydään läpi asiakaspalvelua, oman toiminimen perustamista sekä muista pienimuitoiseen yritystoimintaan liittyviä asioita.

Edellytämme sinulta: 20 vuoden ikää. Hierojan koulutusta, terveydenhoito oppilaitoksesta valmistunut, vähintään vuoden alalla työskennellyt henkilö tai kuntosali harjoittelu taustan omaava henkilö.

Mikäli et täytä näitä haku kriteerejä niin on hyvä valmistautua opiskelemaan enemmän. Kurssilla saat erittäin kattavat opinto materiaalit koulutukseen.

Kurssin hinta ennakkoon 1289€ + 14 työharjoittelu tuntia.Voit maksaa 12 – 24 erässä. Alk 40e / kk

Voit maksaa kurssin osissa käyttäen maksusivulta löytyvää ” Jousto ” painiketta joka löytyy maksu sivuilta.

Koulutus sisältää 4 lähiopiskelupäivää sekä 30 etäopiskelupäivää.’

Joka päivä klo 9 – 18.

Jakso 1

Helsinki
Tampere
Turku /
Jyväskylä / Toukokuussa 2016
Oulu /

Jakso 2

Helsinki
Tampere
Turku
Jyväskylä
Oulu

Pahoittelemme kurssien siirtymistä Tampereelle, järjestäjä korvaa matka + majoituskulut.
Maksetun kurssi hinnan saa kokonaisena takaisin tai kurssin voi siirtää tammikuulla alkavaan täysin maksutta
Kurssin hinta norm 1690e

Meillä kaikilla on ollut suuri ns. ikävä Tuija Järvistä.

Olisi mielenkiintoista tietää, milloin tuo ex-manageri aikoo ryhtyä ihan kunnon töitä tekemään. Jossakin on vika, kun yli 50 nainen makaa päivät kotona, postailee faceen typeriä naamakuviaan. Sanottava on, etten tuollaiselta löysänahkaiselta ostaisi ainuttakaan pt palvelua. Jotenkin se vuosien kuntoiluharrastuksen pitäisi näkyä. Roikkuvat allit käsivarsissa ovat äärimmäisen epämiellyttävän näköiset ja rumat.

Melko turha taitaa olla tuokin personal trainer -kouluttaja, kun alkavaksi sovittua koulutusta pitää siirtää heti kättelyssä pari kuukautta! 😀 Ei ensin tarpeeksi halukkaita osallistujia, ilmeisesti?

Oma kommentti