Pertti Neumann käräjille!

NeumannNeumannin elämässä ja uralla tapahtui käänne elokuussa 2008 hänen osallistuttuaan Tallitähdet-tv-ohjelmaan ja tiputtuaan kuvauksissa hevosen selästä. Nyt kahdesti operoitu käsi on viemässä miehen käräjille, kun ohjelman tuottanut Susamuru Oy kiistää korvausvelvollisuutensa. Yhtiön käyttämä talli ei ollut edes Suomen Ratsastusliiton hyväksymä.

Asiasta kertoo helmikuun Hymy-lehti, joka on haastatellut Neumannia myös väitettyjen päihdesekoilujen ja elämään löytyneen uuden ihastuksen tiimoilta.

-Vakuutusyhtiö Pohjola on jo myöntänyt korvausvelvollisuuden, mutta tuotantoyhtiö ei, Neumann manaa.

Onnettomuus on suistanut miehen särkylääkekierteeseen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Neumann

Kommentit

Tyrkky mikä tyrkky. Nyt kitisemässä lisää rahaa, kun mikään ei riitä. Kuvottavaa.

Eikö tuo tyyppi ole Porin Setan taloudenhoitaja? Nam.

rakentava keskustelu pöydän ääressä. ei kärjönti.pertti neuman

Tuskinpa kukaan ei ennen ratsastanut varsinaisesti tiesi riskejä. Ratsastus ei näytä niin vaaralliselta kuin mitä se on ja sitä ei todellakaan opeteta sillä tavalla miten ohjelmassa opetettiin. Ohjelmassa riskeerattiin osallistujien henki ja terveys ja minua, erittäin kokenutta ratsastajaa, hirvitti mitä kaikkea heidät laitettiin tekemään vain muutaman ratsastuskerran jälkeen. Noinkohan mikään SRL:n hyväksymä talli olisi edes suostunut tällaiseen? Aivan järkyttävää katsottavaa alusta loppuun asti. Tsemppiä Nipalle ja on täysin oikein että vaadit oikeutta tässä asiassa.

Pyydä Norrekselta fyffee – eikös se vienyt teidän Dinko-palkkionne joskus vuonna käpy&mänty. Ehehee, hehehee

Jos Pohjola on myöntänyt korvauksen, niin mitä tämä pelle inisee? Tuotantoyhtiö oli vakuuttanut ohjelmaan osallistujat. Ei sen tarvitse erikseen maksaa mitään. Humalassa kuitenkin ollut hevosen selässä. Rahanahne mulkero

Hohhoijaa…. Tiesi riskit kun ohelmaan osallistui! Miksi rutiset jälkeen päin ja kokoajan itse on tyrkyttämässä itseään johonkin lehteen ja mediaan.
Varsin turha julkkis tänä päivänä koko Pertti. se kulta-aika meni jo kohta 30 v sitten..

Tsemppiä. Itse olen ollu jo vuodesta 2002 särkylääke helvetissä. Työtapaturma.

Oma kommentti