Peter Franzén avoimena: Isälle en anna ikinä anteeksi!

Peter FranzénSuomen seksikkäimmän näyttelijän Peter Franzénin lapsuus ei ole ollut erityisen seksikäs: isäpuoli terrorisoi viinapäissään perhettään ja antoi nyrkkien laulaa. Lohtua pikku-Peterille toivat pulleat tissit ja hameen alta pilkottavat pikkupöksyt, pikkupojan heräävä seksuaalisuus.

Nyt Peter on julkaissut aiheesta kirjan Tumman veden päällä (Tammi 2010). Siinä hän kuvaa lapsuuttaan, joka oli toki muutakin kuin väkivaltaa.

Aina ystävällinen Peter avautui Hymylle Lahden kirjatapahtumassa.

-Aika on tehnyt tehtävänsä, mutta tiettyjä asioita en voi antaa hänelle (isäpuolelle) koskaan anteeksi. Ei sitä voi unohtaa ikinä, että hän käytti väkivaltaa täysin viattomia ihmisiä kohtaan, Peter alleviivaa.

Hymyn uusimmassa numerossa mies tarinoi myös näyttelijähaaveistaan Los Angelesissa, jossa Peter vaimoineen on asunut jo 10 vuotta. Lue myös järisyttäviä katkelmia kirjasta. Ei heikkohermoisille!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Peter Franzén

Kommentit

Voi, voi. Mieten on täysin väärää tietoa. Olet tosi katkera ihminen ja juoruilet aivan päättömiä. Esim. Ei näytteliälakon vuoksi saanut töitä, ei ole toiminut 10:een vuoteen limusiinikuskina, tiedätkö miten saa työluvan – et näköjään, Irina ei ole Fazerin sukuun lainkaan kuuluva jne. Pissaa sinä vain edelleen saunan taakse ja kylve siinä.

Joopa joo. Eli suomalainen näyttelijä, joka muuten sai kaikki ”läpimurtoroolinsa” vain sen vuoksi, että elokuvanäyttelijöistä kaikki näyttelijäliiton jäsenet olivat tämän tyhjänpäiväisyyden läpimurron aikoihin lakossa (tarkistakaapa tilastoista niin näette, että pitää paikkansa) ja joka nykyisin työskentelee USA:ssa autonkuljettajana kirjoittaa nyt kirjan, jota kukaan ei ole pyytänyt, eikä tajunnut edes kysyä. Vaimo taasen soittaa ammatikseen sahaa (!) USA:ssa. Kyllä on hienoa ja glamourista 🙂 Peter Franzen ja Irina Björklund eivät olisi ikinä päässeet edes muuttamaan ulkomaille, elleivät he olisi voittaneet Greencardeja USA:n vuosittaisessa työlupaarvonnassa ja jos Björklund ei olisi pystynyt näyttämään Fazerin suvun perijänä vähän suurempaa tiliotetta USA:n maahanmuuttoviranomaisille. Että näin. Siinä sitä meillä todellisia ulkomaiden menestyjiä.

Oma kommentti