Petri Nygård puoltaa kokajuomaa!

Petri NygårdSuomen suurisuisin rap-artisti Petri Nygård avaa jälleen kerran leipäläpensä, ja tällä kertaa koskien kokapensaan lehdistä valmistettua uutta virvoitusjuomaa. Samoista lehdistä saadaan aikaiseksi myös kokaiinia, ja YK julistikin kokapensaan lehdet laittomaksi huumausaineeksi jo vuonna 1961. Markkinoilla on kuitenkin jo teetä, jauhoja, hammastahnaa ja alkoholijuomia, joissa käytetään kokan lehtiä.

-Nyt kun kaikki terveysjuomat on muutenkin niin muotia, niin v*ttu tottakai tämmönenkin pitää olla… Boliviassa on niin paljon kokaiinia, että ne ei enää tiedä mitä v*ttu tehdä, kun ei ihmiset kerkee vetää nenästäkää sitä kaikkee. Mutta juoma! V*tun yyvee idea! Ja tosi myyvät nää mainosmummot, jotka esittelee tätä juomaa tässä, v*ttu heti tekee mieli ostaa tätä! Mutta mistä mä saan tätä? Petri aprikoi kirjoituksessaan.

Petrin kommentit liittyvät Bolivian markkinoille tuomaan virvokkeeseen, joka sisältää kokapensaan lehtiä. Coca Brynco -juomalla on jopa maan hallituksen tuki ja itse presidentti on suitsuttanut aiheen puolesta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Nygård

Kommentit

No eipä tämä veijari turhaan ole julkisuudessa. Kun on viihdetaiteilija ammatiltaan on hyvä olla esillä ajoittain. Tuskin se levy myy jos artisti makaisi porkkana perseessä ja laput silmillä vanhempien perunakellarissa.

Tää Nygårdkin nykyään yksi vitun Tukiainen, jatkuvasti horisemassa jotain paskaa julkisuudessa.

Pidä horo nyt jo pää kiinni

Oma kommentti