Petri Nygårdin tuomio Lordille: Turhaa piilottelua!

Petri NygårdJälleen kerran Mr. Petri Nygård ottaa kantaa mediassa kaluttuihin ilmiöihin, tällä kertaa Lordi-yhtyeeseen liittyen. Nygård on ominaisella tavallaan heittänyt kaiken päälaelleen ja kritisoinut yhteen jäsenten siviliminän piilottelua blogissaan. Bändin laulajan Tomi Putaansuun eli Mr. Lordin sanoja lainaten ex-rumpali Sampsalla ei ole mitään asiaa takaisin bändiin naamansa julkistamisen jälkeen.

-Iha turhaa tämmönen ”piilottelu”, nykyaikana on mahdotonta pitää tollasta illuusioo tai kulissii yllä,.,. Enmäkää tiäxää mitää piilottele josjoku haluu nähä minkänäkönen mää oon se onnistuu helposti netissä nykyää.,., Ennen oli eriasia.,., Sen tajus varnaa K I S S yhtyekki.,.,., Ymmärrän kyllä että show on showta mutta tää on turhaa ehkä.,., Vai mitä mieltä ootte? Nygård tykittää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Lordi, Tomi Putaansuu

Kommentit

Pysyis vaa hiljaa ja keskittyis räppiin…-.- Kenenkään tartte tulla enää yhtää enemopää kritisoimaan Lordii. Bändeissä sattuu ja tapahtuu aina. Eihä Popedakaa oo alkuperäisessä kokoon panossa. Lordi haluu olal tunnettu hirviöbändinä ja pitää yksityisasiat pois julkisuudesta. Jokaisen omapäätös. Ottais ite lasit pois.

sanoo petri kenen silmii ei koskaa nää. oo sää ilman lasei joskus keikalla ja sit vast avaudu lordista..

Lordin jäsenet eivät ehkä myöskään halua tulla tunnistetuiksi kaduilla niin kuin Petri.

googlaa ”tavis bimbo” niin löydät Petri Jukka Mikael Laurila laseilla tai ilman.

Jos etit googlesta nimellä ”Travis Bicle” niin näät Petrin ilman laseja.

Oma kommentti