Pettämissivuston pomo tentissä: Tämän takia naisesi pettää sinua!

Pettäjille suunnattu suhdesivusto AshleyMadison.com haluaa auttaa ymmärtämään syitä pettämisen taustalla ja on selvittänyt omien jäsentensä syitä sille, miksi nämä hakevat ulkopuolista seuraa.

Pettämissivuston toimitusjohtaja Noel Biderman listaa:

1. Olematon seksielämä
Ehdottomasti suurin osa hakee suhteen ulkopuolista kumppania tyydyttääkseen seksinnälkäänsä. AshleyMadison.comin jäsenistä yli 70% miehistä ja lähes 68% naisista kertoi, että seksin puute on ajanut heidät etsimään sitä toisaalta. Erota ei kuitenkaan haluta, sillä muut asiat suhteessa tuntuvat toimivan.

2. Jännityksen kaipuu
Miehistä lähes 64% ja naisista yli puolet kaipasi lisää jännitystä ja seikkailuja. Tämän puolen tyydyttäminen parisuhteessa on vaikeampaa, joten salasuhteet houkuttelevat.  

3. Fantasioiden toteuttaminen
Naisista jopa 65% (miehistä alle 60%) kertoi haluavansa toteuttaa erityisiä seksifantasioitaan. He kokevat, että heidän puolisonsa ei voisi toteuttaa jotain salaista fantasiaa tai he eivät kenties kehtaa moisesta omalle puolisolleen edes puhua.

4. Uuden pelko
Edellisen kanssa samantyylinen syy pettämiselle on se, että oma kumppani ei halua kokeilla tai keskustella jostain uudesta seksiin liittyvästä.

5. Tunteiden laiminlyönti
Naisista jopa seitsemän kymmenestä kokee, ettei oma puoliso huomioi häntä riittävästi.

6. Kosto
Oma kumppani on pettänyt ja nyt on koston aika.

7. Tilaisuus tekee varkaan
Biderman muistuttaa, että jopa yli puolet sekä miehistä että naisista pettäisi, jos he tietäisivät, etteivät jäisi kiinni.  

8. Oma puoliso ei enää kiinnosta
Joillekin ulkoisilla asioilla on merkitystä. Puoliso on joko jättänyt omasta itsestään huolehtimisen sikseen (esimerkiksi lihonut) tai oma ei muuten vain enää sytytä seksuaalisessa mielessä.

9. Rakkauden loppuminen
Joskus parisuhteissa tulee vastaan tilanne, että tunteet ovat viilentyneet. Toista pidetään itsestäänselvyytenä tai rakkaus on vain päässyt väljähtymään. Näissä tilanteissa ei kuitenkaan haluta erota jostain syystä: ei ehkä vain tulla ajatelleeksi sitä vaihtoehtona, on yhteisiä lapsia tai toinen on taloudellisesti riippuvainen toisesta.

10. Pettäjän luonne
Viimeisenä syynä pettäjäsivuston kyselyssä nousi esiin yleinen pettäjän luonne, joka tiivistyi sanontaan ”kerran pettäjä, aina pettäjä”.
-Jotkut vain kokevat pettämisen ensimmäisellä kerralla niin vavisuttavana, että he jäävät ikään kuin koukkuun. Kuin avaisi mahdollisuuksien Pandoran lippaan, Biderman sanoo.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: pettämissivusto, AshleyMadison.com, Noel Biderman

Kommentit

Oma kommentti