Pia Nykänen pelkää että hänelle käy kuin Olli Lindolmille: Hengittämättä 38 sekuntia

Pia Nykänen on kertoillut terveysvaivoistaan Hymyn painetussa lehdessä. Hän sairastui masennukseen ja jäi sairauslomalle viime kesänä, kun perhepiirissä sattui murheellinen tragedia.

Sitten tulivat kaksi viikkoa kestäneet kivut. Lääkäri löysi sappikivet.

Pialla on diagnosoitu myös uniapnea.

-Nukkuessa tulee hengityskatkoksia. Olen ollut kerralla jopa 38 sekuntia hengittämättä. Toivon, ettei minulle käy samalla tavalla kuin Olli Lindholmille, Pia toteaa lehdessä.

Hän kertoo saaneensa CPAP-laitteen, mutta ei kuulemma osannut sen kanssa nukkua. Nyt hänellä olisi tarkoitus kokeilla happiviiksiä, jos niillä pystyisi nukkumaan paremmin.

Jottei tässä olisi vielä tarpeeksi, Pialla on myös Crohnin tauti, eli tulehduksellinen suolistosairaus. Elokuussa tapahtunut perhetragedia aiheutti lisäksi uniongelmia. Lue juttu lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Mika Lahtonen
Avainsanat: Pia Nykänen sairaus

Kommentit

Voi herra mun vereni…. On tässä semmoinen turhimmistakin turhin ”ns. julkkis”.. Ansiot on Matti Nykäsen viides,vai oliko se nyt kuudes vaimo.. Onneksi ne kaikki muut ovat älynneet pitää suunsa kiinni, koska muutenhan tänne mediaan pitäisi ottaa varmasti jonotuslippu… Sattuu niitä tyttöystäviäkin olemaan ties kuinka monta.En usko kovinkaan montaa kiinnostavan Pia Nykäsen sappikivet ja muut ”suuret” tragediat…Ala nyt hyvä ihminen elää elämääsi muualla kuin täällä lehtien palstoilla ja mediassa. Uskon että kun alat normaaliin elämän kulkuun ,niin maistuu taas töidenkin tekeminenkin …

Olli kylläkin menehtyi aortan repeämiseen eikä uniapneaan.Mistä ne näitä juttuja repii??

Julkisuuteen on hinku, nyt sairastamisillaan, kun ei muuten.

Mitäs se työnantaja tykkää kun sairaslomalla oleva ihminen osallistui tosi-tv ohjelmaan? Vai oliko se hetki kun ei niin paljon masentanutkaan? Mikä pakko se on Matin maineella vielä ratsastaa?

Oma kommentti